≫ 

Ruskinja koja je otkrila da Rusi ne vide Srbe ko braću: Pitaju me što sam došla kad ne znam ništa o zemlji

Na svom Jutjub kanalu komentarisala reakcije koje je izazvala

  • 22
Ruskinja Printskrin: Youtube/Sailor Nom

Ruskinja koja je izbegla u Srbiju, bežeći od nadirućeg rata u tom delu planete, u proteklom periodu obraćala se javnosti putem svog Jutjub kanala, gde je iznosila svoja zapažanja o boravku u Srbiji i suživotu među Srbima.

U jednom od tih snimaka otkrila je i da Rusi Srbe ne doživljaju kao bratski narod. Taj snimak objavljen je pre 22 sata, a već je pregledan oko 7.000 puta.

Pre tri sata oglasila se i pisanim putem, navodeći da je očekivala hejtere, ali ne i toliko "hejta".

- Poseta mom kanalu je počela da raste i bilo je očito da će se na njega nakačiti više hejtera. Ipak, nisam očekivala toliko hejta (mržnje). Ljudi su pitali zašto dolazim u Srbiju, komentarisali da ne volim Putina, terali me u SAD, ili pisali da su "umorni od Rusa koji se ponašaju kao 'Alisa u zemlji čuda'" ili me pitali zašto dolazim u Srbiju ako ne znam ništa o zemlji. Ne razumem zašto je loša stvar biti protiv rata. Zašto su radoznalost ili moje iznenađenje i oduševljenje loši? Zašto je loša moja želja da učim? Kako bi trebalo da se ponašam? Kao da sam bila ovde 879 puta i da znam sve? - pitala se na svom Jutjub kanalu.

Takođe je navela da ona samo deli lično iskustvo.

- U redu je ne biti saglasan sa mnom, ali je sramotno biti agresivan - poručila je i dodala da se sprema za svoj večerašnji izlazak u Beogradu, te da će nastaviti da radi svoje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • To to

    22. oktobar 2022 | 16:44

    Sto nije pobegla u Rusiju !!! Mnogo cudna situacija, u rusiji se ne ratuje, nego napolje, sto nije otisla tamo, isto kao i arapski Migranti sto nebeze u svoje bratske zemlje, nego dolaze u evropu !!!

  • MN CG

    22. oktobar 2022 | 17:02

    Dobro dosli...Samo se trebapotkovati znanjem o drzavi u kojoj planirate da idete! Vi krivite Ruski narodi ruskog presjednika za rat... I kazete da Rusi ne vole Srbe ,a ne znate ni svoju istoriju a jos manje Srpsku. Vi i vasa omladina bapi za zapadom , a zapat samo uzima ono sto moze iskoristiti za sebe. Taj isti zapad t Amerika su krivi za rat u Ukrajinu ,kao sto je zabadio i kriv za rat u nekadasnjoj Jugoslaviji . A Srbiji hoce da otme Kosovo i Metohinu pozzz za vas i poziv dodite kod nas u CG.Pa cemo vam dati istoriju Srpskog naroda da nesto naucite.

  • E ba

    22. oktobar 2022 | 17:47

    Niko nikog ne voli, osim ako nEma koristi.😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA