Jovana Jeremić na Instagramu podelila potresnu priču i fotografije: "Otac prijavio da majka zlostavlja decu"

Ona je na svom Instagram nalogu objavila fotografije ujeda buba na nogama dece, kao i ojeda po leđima koji je navodno nastao jer ih majka ne kupa redovno

  • 5
Jovana Jeremić zlostavljana deca Foto: TV Pink, Instagram/jeremicjovana

Jovana Jeremić je na svom Instagram profilu podelila priču o majci koja zlostavlja svoju decu i najavila kompletnu priču u sutrašnjem jutarnjem programu.

- Hitno reagujte! Majka blizance "ubija od batina", ožiljci svuda po telu! Pod oznakom "hitno" pozvao nas je gledalac poznat redakciji, koji tvrdi da njegova bivša žena zlostavlja njihove sinove, inače blizance koji imaju četiri i po godine i koji su, po automatizmu dodeljeni njoj na staranje nakon razvoda - napisala je.

Kako je istakla, stravične slike zlostavljanja dece objavila je kako bi apelovala na Centar za socijalni rad Grada Smedereva da hitno ispita taj slučaj.

- Pokušali smo da juče u toku dana dođemo do radnika Centra za socijalni rad, ali budući da je vikend, niko nam nije odgovorio. Zbog toga hitno puštamo ovu vest kako vi se deca, ukoliko je priča tačna, što pre izbavila iz kandži majke koja ih brutalno zlostavlja. Mi ćemo već sutra da krenemo u rešavanje ovog slučaja, obavestićemo nadležni Centar, kao i majku koja je optužena, a očakni otac biće naš gost sledeće subote od 10 časova. Nismo mogli da ćutimo jer smo svi bili stravično potreseni prizorom sa fotografija o kojima se ćuti - dodala je Jeremić.

Ona je na svom Instagram nalogu objavila fotografije ujeda buba na nogama dece, kao i ojeda po leđima koji je navodno nastao jer ih majka ne kupa redovno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikica

    23. oktobar 2022 | 07:25

    Mogla si sacekati ponedeljak, proveris u Centru za socijalni rad da li je zaista ovako, a ne objaviti pa proveravati. Sve za eksluzivu

  • Vodolijax

    23. oktobar 2022 | 00:23

    To su ujedi buva,deca imaju ili mačku ili psa....,

  • Maja

    23. oktobar 2022 | 10:06

    Ah taj senzacionalizam. Nadam se da ce uspeti do ponedeljka da spali tu majku vesticu na lomaci, naravno LIVE u emisiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA