≫ 

Stiglo važno obaveštenje za roditelje beba koje su primile fiziološki rastvor umesto vakcine

Fiziološki rastvor primilo je 600 beba

  • 26
Gak Narodni front, bebe , bsg vakcina Foto: Nikola Anđić, Shutterstock

Roditelji beba koje su umesto BSŽ vakcine dobile fiziološki rastvor, od danas mogu da zakažu termin za vakcinaciju BSŽ vakcinom na brojeve telefona: 011 2068-205 i 011 2068-328, svakog radnog dana od 8 do 14 sati.

Umesto BSŽ vakcine, 600 beba od 16. septembra do 19. oktobra u GAK "Narodni front" u Beogradu primilo je fiziološki rastvor.

Ministarka zdravlja Danica Grujičić je rekla da deca nisu ugrožena, kao i da će vakcinu primiti u narednom periodu.

- Potpuno su deca bezbedna, znate da se BSŽ vakcina daje do 12 meseca života, tako da mi nismo zakasnili sa vakcinacijom te dece - dodala je Grujičićeva.

Deca iz Beograda vakcinu će primiti u GAK "Narodni front", a bebe iz unutrašnjosti u matičnim zdravstvenim ustanovama. Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu formiralo je predmet u vezi sa navodima da je u GAK "Narodni front" 600 beba umesto BSŽ vakcine dobilo fiziološki rastvor.

Video: Umesto BSŽ vakcine 600 beba dobilo fiziološki rastvor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paya

    28. oktobar 2022 | 09:38

    Zar mislite da ce posle ovog fijaska neko da dovede dete na vakcinaciju, sta radite bre vise!?

  • Ja

    28. oktobar 2022 | 09:41

    Mnogo vise bi se trebalo obratiti paznja na desavanja u frontu nisu to jedini propusti

  • T .S

    28. oktobar 2022 | 09:46

    Sramota kako se manipulise ovom vakcinama! Da li ste svesni da vam narod odavno ne veruje? Kako mislite da vam ti roditelji veruju? Da vam sutra donesu dete da im opet ubrizgavate ko zna sta? Juce citam komentar jedne majke koja kaze,ko me ni garantuje sta je moje dete primilo? Ko meni garantuje da sada nece primiti neku vakcinu da bi se vraio neki eksperiment? Vi ste sotone! Vama ne verujemo nista,pogotovo ne verujemo vakcinama sa kojima se danas igrate sa ljudima! Eto....Toliko narod veruje,jednostavno je dobio fobiju od zi vakcina! Dete tako malo nemam,ali znam samo jedno,da je ne daj Boze moje dete medju tih 600...Ne bih ga sigurno vodila da mu sotone opet ubrizgavaju ko zna sta!!!! TO SU SOTONE!!!!!!! 👹

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA