Učenika pretukli drugari u osnovnoj školi u Leskovcu? Majka poručuje da neće stati na ovome

Istraga je u toku

  • 4
Maltretiranje, tuča, dečak, dete, pesnica Foto-ilustracija: Shutterstock

Učenika petog razreda Osnovne škole "Vasa Pelagić" u Leskovcu navodno su pretukli školski drugovi, a majka dečaka, koja je slučaj prijavila policiji, kazala je da nasilje nad njenim sinom traje nekoliko godina.

U Policijskoj upravi kazali su za agenciju Beta da postoji prijava događaja i da je istraga u toku.

- Ja neću stati na ovome. Obavestiću i prosvetnu inspekciju, Ministarstvo prosvete i Centar za socijalni rad, jer ovo vršnjačko nasilje traje predugo - rekla je majka dečaka koji je pretučen.

U ponedeljak će zbog slučaja vršnjačkog nasilja biti održan sastanak Tima za zaštitu učenika od diskriminacije, nasilja, zlostavljanja i zanemarivanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra

    31. oktobar 2022 | 09:13

    STOP NASILJU, STOP PRIKRIVANJU NASILJA, STOP ZA ĆUTANJE.... Samo hrabro, majko. Narod skida povez sa očiju i reaguje. Ne zelimo da se ovo završi kobno kao sa mnogom drugom decom.

  • Majka

    31. oktobar 2022 | 11:08

    Imala sam sličan slučaj. Iz svog iskustva Vam kažem da dete prebacite u drugu školu. Ja sam to uradila kada je dete bilo u osmom razredu(drugo polugodište).Dete se preporodilo, a i mi.Pre toga smo obaveštavati i školsku upravu i inspekciju,ali VRANA VRANI OČI NE VADI.Sraćno...

  • СУ

    31. oktobar 2022 | 10:00

    Редом их све налупај.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA