• 0

Uz podršku NIS-a modernizovan sistem grejanja u vrtiću "Kolibri" u Kikindi

Kompanija NIS je, u okviru programa "Zajednici zajedno 2021", modernizovala sistem grejanja u vrtiću "Kolibri" koji se nalazi u sklopu predškolske ustanove "Dragoljub Udicki" u Kikindi

  • 0
NIS

Foto: NIS

Ovaj projekat, čija je vrednost više od 3,4 miliona dinara, doprineće smanjenju potrošnje gasa, povećanju bezbednosti korisnika i energetske efikasnosti objekta.

Povodom uspešne realizacije projekta zamene kotla u vrtiću "Kolibri", na koji se greju i Mesna zajednica i ambulanta Dečjeg dispanzera, vrtić su obišli Nikola Lukač, gradonačelnik Kikinde i Vadim Smirnov, zamenik generalnog direktora NIS-a, u pratnji Kristine Drljić, direktorke PU "Dragoljub Udicki".

NIS

Foto: NIS

Novi kotao će doprineti povećanju stepena opšte bezbednosti, pre svega vrtića "Kolibri", ali i Mesne zajednice i ambulante Dečijeg dispanzera, koji su sistemom grejanja povezani na kotlarnicu. To je veoma važno imajući u vidu veliki broj dece u okruženju, kao i činjenicu da se sama kotlarnica nalazi u okviru prostorija vrtića. Modernizacijom sistema ostvaruje se ušteda u potrošnji gasa kao energenta i doprinosi boljem kvalitetu životne sredine.

-Grad Kikinda i NIS imaju zajedničku istoriju od 2009. godine, do sada je urađeno 164 projekta u vrednosti od 236 miliona dinara, i dugujemo ogromnu zahvalnost kompaniji NIS pre svega što je imala razumevanja za potrebe građana Kikinde. Izuzetno je veliko zadovoljstvo kada možete da pomognete našim najmlađim sugrađanima, gde se i grad Kikinda strateški u narednom periodu opredelio da im pre svega obezbedi bolju budućnost - rekao je Nikola Lukač, gradonačelnik Kikinde.

NIS

Foto: NIS

Vadim Smirnov, zamenik generalnog direktora kompanije NIS, izjavio je da je iza kompanije i Grada mnogo zajedničkih projekata i ostvarenih rezultata i da je grad Kikinda veoma značajan na mapi poslovanja NIS-a.

-Program "Zajednici zajedno" je stub našeg društveno-odgovornog poslovanja i nastavićemo da ga unapređujemo - naveo je Smirnov i dodao da se NIS u okviru novog ciklusa programa "Zajednici zajedno" fokusira na ulaganje u projekte koji će doprineti poboljšanju nataliteta i očuvanju reproduktivnog zdravlja.

Kristina Drljić, direktorka predškolske ustanove "Dragoljub Udicki", zahvalila je kompaniji NIS na donaciji i navela da je ovaj projekat "jedan od dokaza koliko je timski rad važan, koliko je zajednica važna, jer upravo je zajednica ta koja brine o bezbednosti i budućnosti dece u vrtićima i školama".

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima