Vojvodina predstavlja svoje lepote Englezima: "Turisti iz Veklike Britanije imaju visoke zahteve"

Iz TOV ističu da je britansko tržište za Vojvodinu i Srbiju veoma bitno jer naša zemlja kvalitetom usluge i raznovrsnošću ponude može da odgovori veoma visokim zahtevima gostiju iz Velike Britanije

  • 1
Novi SAD JESEN VREMENSKA prognoza, lepo sunčan dan, štrand, šetalište odmor, prolaznici, šetači Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Turistička organizacija Vojvodine (TOV) će u okviru štanda Turisticke organizacije Srbije učestvovati na Međunarodnom sajmu putovanja i turizma World Travel Market u Londonu od 7. do 9. novembra, gde će predstaviti celokupnu turističku ponudu pokrajine, objavila je TOV.

Na sajmu se očekuju brojni poslovni susreti i sastanci sa predstavnicima turisticke industrije, predavanja i paneli na aktuelne teme i trendove u turizmu.

Iz TOV ističu da je britansko tržište za Vojvodinu i Srbiju veoma bitno jer naša zemlja kvalitetom usluge i raznovrsnošću ponude može da odgovori veoma visokim zahtevima gostiju iz Velike Britanije, koji u proseku dnevno potroše po 150 funti tokom boravka na nekoj destinaciji.

Ovu sajamsku manifestaciju, koja okuplja više od 500 izlagača iz oko 40 zemalja, u proseku poseti oko 50.000 ljudi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA