≫ 

Popis produžen za 7 dana, imamo odgovor da li će i taj rok biti probijen: Evo koliko je popisano do sada

S obzirom na to da je do sada popisano više od 95 odsto stanovnika u odnosu na procenjen broj stanovnika za januar 2022. popis će biti završen u planiranom roku, kažu za Telegraf.rs u Republičkom zavodu za statistiku

  • 2
Popis stanovništva Foto-montaža: Shutterstock

Popis stanovništva 2022. godine, koji je trebalo da se završi 31. oktobra a koji je ipak produžen u nekoliko gradova za 7 dana, biće završen u planiranom roku kažu za Telegraf.rs u Republičkom zavodu za statistiku. 

U zavodu podsećaju da je u 8 gradova popis produžen.

- Popisivanje je produženo u pojedinim gradskim opštinama Grada Beograda, kao i u Užicu, Valjevu, Smederevu, Pančevu, Šapcu, Novom Sadu i Subotici - navode u Zavodu za statistiku.

Kažu i da će popis biti završen u planiranom roku, a objašnjavaju i zbog čega:

- S obzirom na to da je do sada popisano više od 95 odsto stanovnika u odnosu na procenjen broj stanovnika za januar 2022. popis će biti završen u planiranom roku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrki

    4. novembar 2022 | 13:15

    Mislim da nema više stanovnika od 5,5 miliona. I to zahvaljujući Srbima iz Bosne i Kosova koji su prebegli u Srbiju. Inače, svako ko je mogao otišao je iz zemlje-i to sa porodicom...

  • Bata

    4. novembar 2022 | 14:47

    Zašto produženje? Zbog nesposobnosti popisivača ili ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA