Lep prizor, ali opasna situacija: Na desetine konja slobodno šeta kolovozom u Nišu

Građani su i ranije ukazivali na konje na niškim ulicama, dolazilo je i do saobraćajnih nezgoda, u nekima su stradale životinje, a u okolini Vlasotinca pre dve godine u sudaru sa zapregom poginule su dve osobe

  • 0
Konji na putu Printskrin: Youtube/Južne vesti

Juče oko podneva vozači ka izlazu iz Niša ponovo su svedočili sceni gde na desetine konja slobodno šeta kolovozom.

Na krdo konja koje se slobodno šeta oko naselja Ledena stena u blizini Metroa ili Kazneno-popravnog zavoda u Nišu, građani, kao i vozači, ukazuju već neko vreme.

Nesvakidašnji prizori interesantni su i Nišlijama i onima koji dođu u grad. Ipak pojedini vozači negoduju zbog zastoja u saobraćaju i mogućih

nezgoda, pišu Južne vesti.

Mišljenje koje dele jeste da i životinje mogu biti povređene, a stvar dodatno komplikuje to što usled takvih situacija u Nišu niko nije nadležan, pa sve zavisi od dobre volje građana ili pojedinih gradskih službi.

- Lepi, slobodni. Nije baš po propisima, ali su naši - komentar je čitaoca koji je poslao snimak.

Na snimku se vidi da je saobraćaj neko vreme bio usporen i otežan, jer su se životinje sporo kretale i nije bilo moguće obići ih. Takođe, vidi se i da je reč o istim konjima za koje su stanari Ledene stene tvrdili da su iz njihovog kumšiluka.

Građani su i ranije ukazivali na konje na niškim ulicama, dolazilo je i do saobraćajnih nezgoda, u nekima su stradale životinje, a u okolini Vlasotinca pre dve godine u sudaru sa zapregom poginule su dve osobe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA