≫ 

Nenad priskače onima kojima je pomoć najpotrebnija: Malu Anđelu "izvukao" iz šume i preselio u novu kuću

I dalje obilazi one kojima je pomoć najpotrebnija i ne odustaje od svoje misije da pruži pomoć svim ljudima oko sebe koji su se našli u bilo kakvoj nevolji

  • 3
Nenad Zlatanović, humanitarac, Vranje Foto: Facebook/Ovo je Srbija

Nenad Zlatanović iz Vranja, momak koji se od 2018. godine bavi humanitarnim radom, obilazi porodice na nepristupačnim terenima i pešači po više kilometara kako bi ih pronašao i dopremio svoju pomoć.

Do sada je pomogao oko 40 porodica, dok je jednu porodicu sa jedanaestogodišnjom devojčicom Anđelom "izvukao" iz duboke šume u kojoj su živeli i preselio u novu kuću bliže gradu, piše Ovo je Srbija.

Kako je navedeno na toj stranici, Nenad je uoči Nove godine obišao odeljenje dečije bolnice u Vranju i donirao novogodišnje paketiće deci.

I dan danas ovaj momak obilazi one kojima je pomoć najpotrebnija i ne odustaje od svoje misije da pruži pomoć svim ljudima oko sebe koji su se našli u bilo kakvoj nevolji.

Potrebno nam je više ovakvih ljudi, poručuju administratori ove stranice.

Video: Zoran i Gordana odgajaju unuke koje su izgubile oba roditelja: Žive samo od dečijeg dodatka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gola Istina

    5. novembar 2022 | 23:48

    Neka drzava da njemu nacionalnu pemziju, i onom stolaru sto pravi hranilice za bebe, u ovoj drzavi sve kontra, sto si veca budala vise imas

  • ATA970

    5. novembar 2022 | 23:24

    Свака част за момка,и све најбоље.

  • Gola Istina

    5. novembar 2022 | 23:47

    Neka drzava da njemu nacionalnu pemziju, i onom stolaru sto pravi hranilice za bebe, u ovoj drzavi sve kontra, sto si veca budala vise imas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA