≫ 

Zapaljen automobil u Zvečanu sa BG tablicama: "Ne postoji motiv zbog kojeg bi meni zapalili auto"

Vlasica istakla da je više puta pokušala da dobije kosovsku policiju, ali da se niko nije javljao i da su sinoć na lice mesta izašli samo vatrogasci

  • 0
Kosovska policija Foto: Marko Jovanović

Zapaljen automobil beogradskih registarskih tablica u Zvečanu, u vlasništvu Srpkinje O.M, potvrdila je vlasica.

Ona je za portal KoSSev naglasila da njen automobil, koji je sinoć zapaljen oko 22 sata, nema veze sa RKS tablicama, iako je kosovska policija saopštila da je zapaljen automobil RKS tablica.

Ona je rekla da je više puta pokušala da dobije kosovsku policiju, ali da se niko nije javljao i naglasila da su sinoć na lice mesta izašli samo vatrogasci, koji su sanirali požar.

- Moj auto nema veze sa RKS tablicama - istakla je vlasnica i u naknadnom razgovoru koji smo sa njom obavili neposredno pre objavljivanja vesti.

Dodaje da su i u krugu u kom je bio parkiran njen automobil, bila parkirana i druga vozila, te da je među njima takođe bilo i drugih automobila sa BG tablicama.

- U šoku sam, kao i ljudi iz mog okruženja. Što se mene lično tiče ne postoji motiv zbog kojeg bi meni zapalili automobil - poručuje vlasnica O.M.

Iz kosovske policije saopštili su danas da je na severu KIM zapaljen automobil RKS tablica pripadnice "srpske zajednice", sa prebivalištem u opštini Zvečan.

Video: Evo šta je rekao Srbin koga su napali Albanci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA