≫ 

Emotivne reči Gujona na veliki praznik: Svako rađanje je pobeda koja uliva nadu da Srbi na KiM imaju budućnost

- Ovo je slika iz 2015. godine kada sam posetio porodilište u Kosovskoj Mitrovici kome smo kao "Solidarnost za Kosovo" donirali porođajne i operacione stolove - naveo je Gujon na Fejsbuku

  • 0

Direktor Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu, Arno Gujon, prisetio se 2015. godine i posete Kosovskoj Mitrovici. Tada je sa svojom humanitarnom organizacijom "Solidarnost za Kosovo" donirao porođajne i operacione stolove porodilištu u Kosovskoj Mitrovici.

- Ovo je slika iz 2015. godine kada sam posetio porodilište u Kosovskoj Mitrovici kome smo kao "Solidarnost za Kosovo" donirali porođajne i operacione stolove. Tada sam rekao da je svako rađanje jedna pobeda koja uliva nadu da Srbi na Kosovu i Metohiji imaju budućnost - naveo je Gujon na Fejsbuku.

- Danas, u vremenima velikih kriza i previranja, Kosovska Mitrovica slavi svog zaštitnika Svetog Dimitrija.

- Srećnu slavu želim episkopu Teodosiju, gradskim prvacima koji trenutno vode tešku borbu kao i svim Mitrovčanima uz želju i nadu da će radost rađanja i života na Kosovu i Metohiji nadjačati sve nedaće i probleme s kojima se danas suočavaju naši sunarodnici u južnoj srpskoj pokrajini - naveo je Gujon.

Video: Naučio da čita i piše ćirilicom, a je rođen u Francuskoj: Bajina Bašta odužila se velikom humanisti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA