≫ 

Porodica iz Melenaca ostala bez doma u požaru, dobili bebu pre 7 dana i mole za pomoć: "Odjedanput je planulo"

Broj žiro računa je: 275002691108837123

  • 0
Zapaljena kuća, porodica Sekrenj Foto: Privatna arhiva

Porodica Sekrenj iz Melenaca kod Zrenjanina ostala je pre nekoliko dana bez krova nad glavom kada je požar zahvatio kompletnu kuću. Johan Sekrenj koji živi sa suprugom i dva maloletna sina, sada moli za pomoć i veruje da će ponovo sagraditi krov nad glavom, kao i da će renovirati celokupnu kuću uz dobru volju ljudi koji žele da pomognu.

Prema njegovim rečima, razlog požara je loša strujna instalacija. Te kobne nedelje ostao je bez ičega i sada je prinuđen da sa svojom četvoročlanom porodicom živi u jendoj prostoriji koja nema čak ni struju.

- Požar se dogodio u nedelju ujutru, kada sam slagao drva. Osetio sam najpre neprijatan miris i pomislio sam da on dolazi iz komšijskog dvorišta. Bio sam u zabludi da komšije pale lišća i zbog toga sam nastavio da slažem drva. Međutim, ubrzo sam primetio da nešto nije u redu. Ušao sam u kuću, otvorio vrata od sobe i odjedanput je planulo. Bilo je puno dima i došlo je do kratkog spoja struje zbog čega je izbio ogroman požar - priča za Telegraf.rs Johan.

On tvrdi da su sve prostorije nestale u požaru. Zbog toga živi u jednoj prostoriji sa suprugom i dva sina, od kojih jedan ima samo sedam dana.

Kako kaže, komšije su stalno na usluzi i pomažu, od odeće koju donose do kreveca za tek rođenog sina.

Dodaje da radi povremene fizičke poslove i nema stalna primanja. Obično radi na njivi i sadi papriku. Tako uspeva da prehrani svoju porodicu, dok njegova žena nema novčana primanja.

Svi koji su u mogućnosti mole se da pozovu Johana na broj telefona 061/6060-580.

Broj žiro računa za pomoć je: 275002691108837123

Video: Deca iz Dolova prave nakit od gumica, a novac koji zarade prosleđuju u humanitarne svrhe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA