Vreme čitanja: oko 2 min.

"Srbi su pravi muškarci, Rusi misle samo na jedno": Natalia se zbog ljubavi iz Sibira preselila u Šabac

Vreme čitanja: oko 2 min.

Moram da kažem da su vaši momci mnogo bolji, manje piju, jedino konzumiraju cigarete

  • 2
Natalia i Stevan Foto: Privatna arhiva

Natalia Faktulina (42) poreklom iz Sibira, upoznala je Stevana iz Srbije, a spojila ih je njena agencija za upoznavanje parova gde se on prijavio kako bi pronašao svoju ljubav i osnovao porodicu. Danas imaju troje dece i žive u Šapcu, a za Telegraf.rs otkrivaju kako im je u braku i kako je izgledalo njihovo upoznavanje.

"Upoznali smo se kod mene u agenciji za upoznavanje, Stevan nije imao sreće sa vašim agencijama tu i onda je došao kod mene. Tu smo se upoznali i zavoleli, izlazili smo par puta, ali se sve brzo desilo, bilo je suđeno", priča Natalia.

Srbija ili Sibir?

"Ja volim Srbiju, a u Sibiru sam bila poslednji put pre 4 godine. Hteli smo ove godine da idemo, ali vidite ovaj rat... Pa ne možemo. Ja tamo imam familiju, ali nikako da ih vidim, stalno smo na raznim mrežama i tako komuniciramo preko video poziva", priča žena.

Najveća žal, joj je kako kaže, za hranom.

"Moram da kažem da mi se ovde sve dopada, ali jedina mana je što sve ima u Beogradu, ovde kod nas ništa. Ja volim hranu malo pikantniju i sa svih strana sveta, dok vi iz Srbije držite do sebe i samo tradicionalna jela jedete. Blago svima koji žive u većim gradovima, imaju i kineske kuhinje, koju ja obožavam".

"Muškarčine iz Srbije"

"Imala sam tamo partnera, ali muškarci u Rusiji jednostavno nisu za osnivanje porodice. Oni su samo za provod, to im je na prvom mestu. A teško je pronaći onog koji želi porodicu. Oni misle samo na sebe. Ima dobrih muškaraca, ali sve ih je manje i manje. Moram da kažem da su vaši momci mnogo bolji, manje piju, jedino konzumiraju cigarete. U Rusiji, svaki mnogo pije i nije ozbiljan, zato mi se svideo Stevan koji je pravi muž i sjajan otac. On je zamislite zbog mene došao u Sibir, ne treba ništa više da se kaže", kroz smeh priča Natalia.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA