≫ 

Koronom za dan zaraženo manje od 500 osoba: Preminulo još 5 pacijenata

Najnovije informacije u vezi sa korona virusom u Srbiji

  • 13
Kretanje broja umrlih od korona virusa presek Foto: Telegraf.rs

Korona virus u poslednja 24 sata registrovan je kod 452 osobe a istovremeno je od posledica ove bolesti preminulo 5 osoba.

Testirano je 5.577 osoba.

Pomoću respiratora diše 27 pacijenata.

Kretanje broja obolelih od korona virusa presek Foto: Telegraf.rs

Na bolničkom lečenju trenutno je 254 pacijenta.

Video: Kon: Situacija sa koronom nikada nije bila povoljnija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XXXL

    12. novembar 2022 | 18:54

    Neka mi neko da savet, šta da radim. Evo tačno dve nedelje kako imamo koronu suprug i ja. Živimo sami. Ja sam u sredu dobila papir da sam izašla iz izolacije, a juče ponovo dobila temperaturu, koja ne spada ispod 37 do 37,3. Pre toga sam pila antibiotik, prepisano u kovid ambulanti, jer mi je CFP bio preko 30. Nakon antibiotika CRP se povećao na 50, pa sam dobila pronizon i nakon 4 dana CRP je spao na 7. 2 dana iza toga dobila sam ponovo temperaturu. Da li je to normalna pojava kod korone? Osećam se iscrpljeno i malaksalo, nemam apetit i postala sam anemična. Povremeno me hvata panika. Suprug leži i ćuti. On se razboleo 5 dana posle mene, a oseća se bolje nego ja. Očajna sam. Sami po ceo dan ležimo i kunjamo.

  • Aca

    12. novembar 2022 | 22:47

    Ma kakva Korona to je prošlost. Gde je panter toga se niko ne boji jel. Onaj kad uhvati tu ne traje bol koji malaksalost danima nego te živog jede. Bojte se pantera buhahaha. Panter je zlo on je zao. Njega se bojte

  • Nena

    12. novembar 2022 | 22:16

    Iskreni savet,(mozda je neki virus ili bakterijska inf.pored korone koja je kako kazete prosla) za pocetak laboratorijski nalazi,krvna slika,urin i leukocitna formula iz koje se vidi da li je u pitanju virusna ili bakterijska infek. Imala sam iste simptome,nije korona bila vec neka virusna inf. Brzo ozdravljenje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA