≫ 

Koridori se oglasili povodom navoda sa Tvitera: Nema bojazni za bezbednost u saobraćaju u Grdeličkoj klisuri

  • 1
Grdelica Foto: Shutterstock

Nakon objavljivanja informacija o stanju na kosinama u Grdeličkoj klisuri u delu medija, enjeinžri i geometri su vanredno izašli na teren u petak i subotu, i izvršili očitavanje svih referentnih tačaka, saopštili su večeras Koridori Srbije, ističući da nema bojazni za bezbednost u saobraćaju.

Nedvosmisleni zaključak je da se od kada je uspostavljen sistem referentnih tačaka, do subote 12. novembra nisu dogodila nikakva pomeranja na predmetnim kosinama, ističe se u saopštenju, prenosi Tanjug.

- Sve kosine se redovno prate geodetski, i odgovorno tvrdimo da nema nikakve bojazni za bezbednost učesnika u saobraćaju - poručuju iz Koridora Srbije.

Koridori Srbije su, podseća se, još 2019. godine uspostavili stalni monitoring na kosinama u celoj Grdeličkoj klisuri.

Pre nekoliko dana, na osnovu neproverenih objava na Tviteru, u delu medija je objavljeno da je navodno na jednom mestu pukao potporni zid u Grdeličkoj klisuri.

Video: Počele velike gužve po putevima, ali Auto put Miloš Veliki u nedelju izgleda sablasno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dr.

    15. novembar 2022 | 01:15

    Ovo puca sigurno,hitno zatvoriti tu stranu puta izginuce neko!!!E ovo je pravi primer kako se radi u naprednoj zemlji!!!Prva kisa sa prvim minusom ode na obe trake!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA