Havarija u Užicu: Pukla vodovodna cev i napravila katastrofu, bez vode ostalo 1.500 ljudi

Građani su ostali šokirani prizorom

  • 0
pucanje vodovodne cevi Foto: RINA

Građani koji žive u Beogradskoj ulici u Užicu, šokirani su prizorom koji ih je zatekao ispred ulaza. Vodovodna cev koja služi za vodosnabdevanje stanovništva ovog dela grada na Đetinji, usled pucanja napravila je ogromne kratere na putnoj infrastrukturi. Ovi stanovnici ne samo da su ostali bez vode, već im je i put im je presečen.

- Trenutno je nemoguće proći ovom ulicom, idemo na sopstveni rizik. Ja sam u čudu da jedna cev može da napravi takvu katastrofu u ulici, kao da je neko došao sa bagerom i prekopao put. Pokrenulo se i klizište i nije nam nimalo svejedno kad vidimo ovu situaciju. Ja se nadam da će nadležne službe brzo ovo sanirati, kazali su za RINU, stanovnici Beogradske ulice.

Isti problem dogodio se pre samo dva meseca, kada je zbog pucanja cevi u ovoj ulici, bez vode ostalo oko 1.500 stanovnika.

- Ponovo se desila ista havarija, ali oko 300 metara iznad prethodnog mesta. Trenutno je bez vode oko 1.5000 stanovnika našeg grada, u visinkom zonama, a to su mesta Gluvaći, Pora, Carine i delovi Jug Bogdanove ulice. Ekipe su poslate na teren i nadamo se da će večeras do 20.00 časova u sve domove stići voda, kazao je za RINU, Duško Ljujić direktor JКP "Vodovod" iz Užica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA