Krađa šokirala Srbiju: Ostavio kola automehaničaru, pa dobio poziv iz policije, "vaš auto je završio u njivi"

Na društvenim mrežama ponovo se pojavilo nesvakidašnje svedočenje građanina

  • 0
Automehaničar, policija Foto: Shutterstock, Marko Jovanović

Društvene mreže često su preplavljene objavama građana koji komentarišu događaje ili dele svoja svakodnevna iskustva sa ostatkom korisnika. Tako, i ovoga puta, jedan korisnik Redita odlučio je da podeli nesvakidašnji incident koji mu se dogodio. Ni manje, ni više, kako on navodi, automehaničar kom redovno poverava svoj automobil - ukrao mu je prevozno sredstvo.

Kako je objasnio na ovoj društvenoj mreži, nije ni bio svestan šta se događa, sve dok ga nije pozvala policija i upitala da li je nekom pozajmio auto, jer je nakon potere završio u njivi.

- Evo, pre par sati me zvala policija da me pita da li sam pozajmio auto nekome jer je završio u njivi nakon potere. Ispostavilo se da je automehaničar kod kog idem oko 2 godine za svaku sitnicu na autu verovatno povremeno malo koristio moj auto za neke sumnjive ture, al mu je noćas malo izmaklo kontroli pa je završio u stanici nakon neuspešne bežanije - objašnjava on.

Majstor mu je pre navodne bežanije izdeklamovao i cenu popravke, a žrtva sa društvene mreže može samo da pretpostavi šta se u vozilu nalazilo.

- Malo komična situacija iskreno jer me je ubeđivao da mi je centralni kompjuter u autu crkao i da će morati da zove električara pa bi mi naplatio oko 350€. Nakon čega je komotno spakovao u isti auto ko zna šta i bežao od policije - objašnjava dalje.

Za kraj, hteo je da se posavetuje sa ostalim korisnicima, kako je naveo, da li može da "omlati neke ozbiljne pare" zbog krađe.

- Što se tiče tužbi i zašto je ovo tagovano kao pitanje, interesuje me kakva je procedura za nešto ovako, i da se razumemo, da li mogu da omlatim neke ozbiljnije pare ovoj budali preko tužbe - zaključio je on.

Sudeći po komentarima ispod objave, ovaj korisnik nije jedini kog je ovakva nedaća zadesila. Dok su mnogi imali humoristični prizvuk, drugi komentator je podelio svoju priču sličnu ovoj.

- Kakav gospodin, ista priča se desila drugaru, dao u servis motor, mali od majstora uzme motor ode da završi paket, bežao od murije, oni zaplene motor i evo sad će da ga dobije nikad - navodi se u jednom od komentara.

Pišite nam u komentarima da li ste i vi iskusili slične situacije sa uslužnim delatnostima.

Video: Nije medveđa usluga nego krađa: Majka uz dvoje mladunaca otvorila vrata automobila bez problema

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA