≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za petak, 18. novembar 2022. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 2
Prelistavanje pregled štampe naslovne strane novine Fičer Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za petak, 18. novembar 2022. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

VIDEO DANA: Telegraf u Tehničkoj školi, u Trsteniku, u kojoj su učenici maltretirali profesorku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Carica Sveta

    18. novembar 2022 | 00:11

    Prosvetnim radnicima u Republici Srbiji dati status službenog lica. Znanje je vrednost, ljudi su vrednost. A ne roba i robovi. Nije uloga prosvete da glumi kreativnu industriju. Da štancuje buzdovane za fabrike i rudnike. Za strane investitore. Što se Rio Tinta tiče, radiće Gazela, ako ne prorade institucije i zabrane eksploataciju litijuma i bora. Veliko poštovanje za Si Đinpinga i NR Kinu. Ja bih zaista volela da mogu mirno da spavam, ali nažalost zbog psihopate u Kijevu, patološkog lažova, to je zaista rizično. Za celu Evropu i svet. Jer ne mogu ni da nabrojim šta je od ruske invazije sve pokušao da dovede do direktnog sukiba RF i NATO. Umesto da svi sednu za pregivarački sto. A mogu da biraju gde bi želelii da održe sastanak. Ponuđeno im je više varijanti. Umesto toga on gađa civile po Poljskoj. Pa bravo maleni. Ti mora da si neka superiorna rasa. Pravi si dokaz posebnosti. Jedino što te uvek uhvate u laži. Što je dobro za celo čovečanstvo.

  • Dan

    17. novembar 2022 | 21:28

    1 Zašto se nije razgovaralo sa učenicima koji su izmakli stilicu ? 2 Ono što nisu dovršili Lav Trocki i Berija (koji su pobili veliki broj Rusa) mogao bi da, uz pomoć SAD, uradi Zelenski.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA