≫ 

Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja na jugu: Dečaka hvatali za vrat, skidali mu pantalone i terali da peva

Incindent se dogodio u sredu nakon četvrtog časa

  • 23
Osnovna Škola OŠ „Branko Radičević“ u Vladičinom Hanu Foto: Telegraf/S.T.

Učenik šestog razreda Osnovne škole "Branko Radičević“ u Vladičinom Hanu našao se na meti vršnjaka i to u svojoj učionici, saznaje Telegraf.rs. 

Prema raspoloživim informacijama, incident se dogodio u sredu nakon četvrtog časa, za vreme odmora, kada su trojica učenika osmog razreda ušli u njegovu učionicu, kao i četri devojčice iz istog razreda.

Kako saznajemo, osmaci su učenika osmog razreda hvatali za vrat, skidali pantalone i terali ga da peva, dok su devojčice stajale ispred njega i nisu mu dozvoljavale da izađe iz učionice kako bi prijavio događaj.

Po prijavi događaja, policija je došla u školu i obavila razgovor sa nadležnima.

Obevešteno je Više javno tužilaštvo u Vranju i Centar za socijalni rad u Vladičinom Hanu, koji bi trebalo da postupe po ovlašćenjima sa maloletnim licima.

Video: Stravično vršnjačko nasilje u Novom Pazaru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo kažem

    18. novembar 2022 | 09:48

    Morate kažnjavati roditelje novčano, decu poslati u popravni dom... Ne može za dete koje vrši nasilje i za dete koje beži sa časa biti jednak ukor, ili kazna... Ne možete isključiti iz škole nekoga ko ima 35 neopravdanih i nekoga ko je prebio profesora ili drugog učenika... Ne možete kriviti non stop sistem, krivi su roditelji... Ukoliko roditelji ne mogu da pronađu alternativni način kažnjavanja, i ako misle da su batine jedini jezik koji deca mogu da razumeju, nešto ne štima... Pritom, kad kažem batine, ne mislim na " neku po turu", mislim na prekomernu upotrebu sile, ružnih i pogrdnih naziva prilikom vaspitavanja. Nije vam sistem zabranio da vaspitavate decu, već da ih lešite od batina i da im govorite stvari koje ni mnogo stariji ne bi voleli da čuju... Ko to ne razume, deca mu ne trebaju... Dva, tri ekstrema kaznite novčano roditelje, decu smestite privremeno u dom, pa da vidite kako će svi naprasno umeti da vaspitaju decu...

  • 😔😔😔

    18. novembar 2022 | 09:38

    Šta reći više? Deca nam vape za pomoći. Ovde se svi moramo uključiti ali svi. Ovo nisu normalne stvari. Nasilnici moraju ići na društveno korisne radove(gradska čistoća, zelenilo, održavanja razna uz obavezan odlazak sa roditeljima kod psihologa).

  • ASDFJKLC

    18. novembar 2022 | 09:37

    Zasto ni za jedan incident ove vrste iz medija ne saznamo sta je epilog?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA