≫ 

Otac iz Surdulice prijavio nasilje nad sinom: Dečaka verbalno napao vršnjak, udario ga i naneo teže povrede

Iz Tužilaštva je potvrđeno da je prijavljena tuča između dvojice dečaka pri čemu je jedan pesnicom udario drugog

  • 3
Nasilje nad detetom, tuča čovek mladić nije decaka Foto-ilustracija: Shutterstock

Istražni organi u Pčinjskom okrugu rade na još jednom prijavljenom slučaju vršnjačkog nasilja. Otac petnaestogodišnjeg dečaka Ninoslav Spasić prijavio je da je u utorak, 22. novembra, njegovog sina udario drugi dečak i naneo mu teže telesne povrede, prenose Novosti.

- Kome smeta dete koje je pobedilo epilepsiju zahvaljujući bavljenju sportom i terapijama? Zar treba neko da ubije dete što možda bolje igra – pita se Ninoslav Spasić, otac povređenog dečaka na početku razgovora.

On kaže da je drugi dečak nakon zajedničkog treninga košarke, u svlačionici revoltiran time što je izgubio, najpre verbalno napao njegovog sina, izrekao niz ružnih reči i onda ga udario.

- Prijavio sam slučaj i kao roditelj spreman sa da idem do kraja kako bi isterao pravdu jer ne želim da ni jedno dete trpi nasilje – kaže Spasić.

U Tužilaštvu je večeras potvrđeno da je prijavljena tuča između dvojice dečaka pri čemu je jedan pesnicom udario drugog. Naloženo je da se obave razgovori sa svim akterima, nastavnikom i obaveste službe škole.

Video: Otac dečaka koga su tukli ogorčen: Škola je zataškavala problem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nije mi jasno

    24. novembar 2022 | 10:08

    Profesorki izmakli stolicu digla se kuka i motika ,naravno da to nije u redu.Deci izbijaju zube vade slezine lome ruke razbijaju glave .A reakcija nikakva.

  • Slady

    24. novembar 2022 | 03:57

    Ljudi moji šta se ovo dešava sa današnjom decom? I mi smo nekada bili deca i dešavala su se koškanja i po neka tuča ali se posle kratkog vremena pomirimo i opet zajedno igranje i druženje. Ovo danas je strašno koliko su deca postala ne vaspitana i bezobrazna!!!

  • Zlo i ljubomora

    24. novembar 2022 | 10:02

    Danasnja deca su zadojena mrznjom i nasiljem.Podrska roditeljima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA