≫ 

Pretučen učenik sedmog razreda u Novom Sadu: Kući došao krvav i s podlivima

Sve se desilo van školskog dvorišta

  • 8
Tuča, pesnica Foto: Shutterstock

Učenik sedmog razreda Osnovne škole Ivan Gundulić zadobio je lakše telesne povrede u incidentu koji se desio u četvrtak, u naselju Podbara u Novom Sadu.

Naime ceo događaj se kako saznajemo odigrao se van školskog dvorišta, a slučaj je nadležnima prijavila majka povređenog dečaka, koja je izjavila da ga je pretukla grupa srednjoškolaca i jedan njegov vršnjak iz razreda, a da je sin došao kući krvav i sa podlivima.

Kako je za Telegraf rečeno u policijskoj upravi u Novom Sadu, trenutno se radi na rasvetljavanju ovog slučaja i ispituju se sve činjenice i osobe koje bi mogle znati nešto o ovom događaju. O svemu je obaveštena i škola Ivan Gundulić.

Pretučenom dečaku konstatovane su lakše telesne povrede, a kako dodaju iz PU Novi Sad, o svemu je obavešteno tužilaštvo koje sada treba da kvalifikuje delo. Pretpostavka je da će zbog godina vinovnika, biti podnete krivične prijave u redovnom postupku.

Kako smo saznali od izvora koji je upoznat za istragom, celom događaju je navodno prethodila svađa u školi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Auuu

    25. novembar 2022 | 15:45

    Ustajmo ovo više nemože ovako.

  • Aha

    25. novembar 2022 | 16:13

    Sve kreatore propisa, koji su onemogućili roditeljima i školi da vaspitaju decu, treba oduzeti diplome. Oni su glavni krivci haosa u vaspitanju mladih.

  • Alooo

    25. novembar 2022 | 16:31

    Pa ovi incidenti i tuce postale svakodnevna pojava , ima toga mnogo ali se ne pise i ne cuje . Neka vise reaguje ko treba. Imaju li ti nasilnici nekog od staratelja , roditelja ili i njih lemaju kuci pa cute ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA