≫ 

Telegraf saznaje: Lovočuvari tragaju za panterom u Feketiću

Lovočuvari su poslati na teren kod Feketića

  • 0
Potraga za crnim panterom Apatin Foto-kolaž: Pokrajinska šumarsko-lovna inspekcija, Shutterstock

Nakon što je crni panter navodno danas ponovo snimljen u blizini Feketića, lovočuvari "Vojvodinašuma" poslati su na teren kako bi istražili situaciju, potvrdio je za naš portal načelnik Pokrajinske inspekcije Nemanja Ivanović.

Kako se vidi na snimku koji je Telegraf objavio, životinja trči velikom brzinom kroz njive, a naš izvor koji je situaciju zabeležio kamerom navodi da je panter navodno počeo da trči čim mu je prišao traktorom i izvadio telefon.

- Ja radim tu u blizini, u prolazu sam ga video i pomislio da moram da ga snimim inače mi niko neće poverovati - naveo je Andrej Maljik iz sela Kucure za Telegraf.rs

On se našao na licu mesta. 

Podsetimo, crni panter poslednji put je viđen u blizini Banje Junaković, a lovočuvari "Vojvodinašuma", policajci iz Apatina i radnici "Voda Vojvodine" traže životinju sa dronovima. Plan je, kada se panter locira, da se uspava i da se imobilizuje u Zoološkom vrtu na Paliću.

Video: Pojavio se novi snimak životinje, meštani Feketića u strahu: Crni panter ponovo viđen?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA