≫ 

Pogledajte fotografije crne životinje koja je snimljena kod Feketića: Da li je ovo vojvođanski panter?

Policija i druge nadležne službe su na terenu

  • 61
Crni Panter Feketic Foto: Privatna arhiva

Crni panter koji je pre više nedelja najpre viđen u okolini Apatina, kada je čitava javnost i alarmirana, poslednji put je uočen u okolini Feketića.

Našem portalu ustupljene su fotografije koje su nastale baš u blizini ovog mesta, a na kojima se, navodno, vidi ova divlja mačka.

Fotografije su zabeležene pored kanala u Feketiću, gde su policija i druge nadležne službe na terenu, ali se na osnovu njih mnogo toga ne može zaključiti.

Kako je za naš portal rekao načelnik Pokrajinske inspekcije za zaštitu životne sredine Nemanja Ivanović, a povodom pojedinih medijskih navoda da je pronađen raskomadan pas u Vrbasu, njima nije prijavljen nijedan sličan slučaj.

Takođe, uputio je apel građanima da se čuvaju lažnih vesti, te da se ne širi panika u vezi sa ovim slučajem.

Podsećamo da se nedavno pojavio i snimak na kome je navodno životinja viđena kod Vrbasa, ali nije potvrđena njegova autentičnost. 

Danas je opet ceo teren u Vrbasu pretražen, ali nije bilo nikakvog traga.

Kako je ranije potvrdio načelnik Ivanović za Telegraf.rs, područije u okolini Feketića je istraženo koliko to trenutni uslovi dozvoljavaju.

- Ekipe su i dalje na terenu, pretraga je izvršena juče, ali tragovi životinje nisu pronađeni. Na ovom terenu nisu korišćeni dronovi ni termovizijske kamere. Pretraženo je onoliko koliko nam to trenutni uslovi dozvoljavaju - naveo je tada Ivanović.

On je ranije za naš portal objasnio da je snimak veoma loš i kratak, te da se sa istog ne može utvrditi da li je životinja zabeležena kamerom zapravo crni panter ili neka druga.

Ni u Vrbasu, ni u Feketiću zasada nisu uočeni tragovi crnog pantera.

Video: Pojavio se novi snimak životinje, meštani Feketića u strahu: Crni panter ponovo viđen?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mari

    27. novembar 2022 | 21:15

    Crni macor, vidi se iz aviona

  • Nenad

    27. novembar 2022 | 21:05

    Ljudi, ovo je crni muzjak macke majkun, najvece domace rase macaka, dobrocudni div. Muzjak majkun moze dostici i do 13kg, oko metar duzine, crni pogotovo izgleda kao neka divlja macka ali ni prici izgledu pantera!! ! Hod, stav, rep, trcanje ovoga na slici je bas odrasli majkun, ni prici panteru. Skupi su, najverovatnije je ga neko ukrao ili poneo da proda u Evropu pa morao da ga pusti oko granice iz nekog razloga. Da je panter morao bi neko videti da je negde nesto pojeo.... Neku zivotinju, bilo sta.... ma igranka bre za narod. Toliko odgajivacnica macaka a niko da se oglasi.!!!

  • Febo

    27. novembar 2022 | 20:50

    Ma dajte ljudi. Uvecajte sliku I videce te da je macka u pitanju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA