≫ 

Oglasila se pekara čije je kolače grickao miš: Ovo se više neće ponoviti

U poruci koja je prosleđena jednoj mušteriji pekare navodi se da za ovakvo nešto nema opravdanja, te da se ovakav propust više neće ponoviti

  • 32

Nakon snimka koji je zgrozio mnoge, a na kom glodar gricka hranu u izlogu srpske pekare, oglasilili se i pekara.

U poruci koja je prosleđena jednoj mušteriji pekare navodi se da za ovakvo nešto nema opravdanja, te da se ovakav propust više neće ponoviti.

- Poštovana, u pitanju je objekat u Požarevcu. Odmah je kompanija odreagovala, povukla i otpisala sve kolače iz vitrine. Izvršena je dodatna deratizaccija i dezinfekcija. Nismo imali ovakvih situacija do sada. Nažalost, objekat je u jednoj staroj zgradi. Mi smo, što se tiče poslovnog prostora, sve odradili kako treba. Renovirali smo objekat, ali prizemlje zgrade i podrumi su u lošem stanju i tu je problem. Sve je ispomerano i ponovo je odrađena deratizcija tako da se ovakav propust više neće ponoviti. Srdačan pozdrav - odgovorili su iz pekare.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Podsećamo, na snimku koji je osvanuo na društvenim mrežama vidi se kako miš u izlogu gricka čokoladni kolač u jednoj od srpskih pekara. 

Video: Ljudski otpad! Upao u pekaru i ukrao kutiju za skupljanje pomoći za malu Aleksandru Uzelac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ????

    29. novembar 2022 | 23:48

    Baš je sladak. Znam da su ga jednom našli u flaši piva, bio valjda žedan. Ja zagrizem pogacicu, kad ono, ekser, poznata pekara u centru grada, odem u pekaru, oni mi ponude druge pogačice i ništa. Nadjem bubu u hlebu, bacim to parče. Kupim pile na pijaci, godine krize, nadjem crve, vratim se na pijacu i žena me ubedi da nije kod nje kupljeno i šta ću, bacim pile.To se dešavalo, dešava i dešavaće se, ništa strašno, ima mnogo gorih stvari u životu. Svako živo biće se bori za opstanak pa i taj mali mišic

  • Pekar

    29. novembar 2022 | 20:28

    Pa normalno da ima miseva nece sigurno biti mis u crkvi ili gvozdjari...

  • markopop

    29. novembar 2022 | 21:19

    Ma top..izvinili mu se i nece se ponoviti :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA