≫ 

Novi slučaj vršnjačkog nasilja u Srbiji: Mehmedu (14) u školi polomili jagodičnu kost

Najnovije vršnjačko nasilje, dogodilo se u Novom Pazaru

  • 16

Sudeći po svakodnevnim dešavanjima, vršnjačkom nasilju u školama nema kraja! Još jedan slučaj strašnog maltretiranja i fizičkog nasilja nad učenikom dogodio se u Novom Pazaru, kada je pre dva dana, pretučun dečak Mehmed C.

Mehmeda (14) su brutalno napali pri izlasku iz školske sale u krugu škole "Meša Selimović" dok je sa drugarima pratio utakmicu i naneli mu teške telesne povrede, piše Blic.

Mehmed je hitno prebačen u novopazarsku bolnicu gde su mu ustanovljene teške telesne povrede. Njemu je polomljena jagodica i gornja vilica!

Kako stoji u lekarskom izveštaju, strašne povrede su došle kao rezultat tuče, a Mehmeda su prethodno pesničili, srušili na pod a zatim šutirali nogama.

Protiv napadača je podneta krivična prijava.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    30. novembar 2022 | 09:18

    Ovo je za robiju ma koliko godina da ima!

  • Volvo

    30. novembar 2022 | 09:22

    Sta sve treba da se desi da bi promenili zakone o kaznjavanju i primeni istih.deca nalaze uzore u rijalitima koji promovišu nasilje.i cemu se onda vidimo kad se desi sve ovo.vaspitanje dece pocinje od malena.roditelji misle ako kupuju deci mobilne,laptopove itd da time vaspitavaju.sa decom treba raditi i ucitih pravim stvarima

  • Darko

    30. novembar 2022 | 09:43

    Skolstvo nam je nula.Molim Vas da pokrenemo nesto, ovo je najgore skolstvo u Evropi...deca nam propadaju tamo, samo gluposti uce i nazalost ima sve vise nasilja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA