• 0

300 godišnjih stipendija za 30 godina vrhunskog obrazovanja

Povodom obeležavanja svečanog jubileja 30 godina postojanja Alfa BK Univerziteta

  • 0
Alfa BK Univerzitet

Foto: Promo

Alfa BK Univerzitet, prvi privatni univerzitet u Srbiji, dodeljuje godišnje stipendije za 300 studenata koji žele da se upišu na drugu, treću i četvrtu godinu studija.

"Znanje, tradicija, budućnost" slogan je Alfa BK Univerziteta, koji je pre punih 30 godina osnovan pod prepoznatljivim imenom Univerzitet "Braća Karić". Prvi privatni Univerzitet u jugoistočnoj Evropi i našoj zemlji, Alfa BK Univerzitet tokom čitavog svog postojanja neguje i razvija kvalitetan profesorski kadar, savremene i primenljive studijske programe prilagođene tržištu i zanimanjima budućnosti, najsavremenije uslove za studiranje i naučno-istraživački rad, kao i programe studentskih praksi i uspešnu međunarodnu saradnju.

U godini jubileja, kada obeležava 30 godina uspešnog rada i postojanja, Alfa BK Univerzitet dodeljuje 300 stipendija za školovanje 300 studenata koji žele da nastave studije na nekom od njegovih akreditovanih studijskih programa.

Foto: Promo/ Marko Arsić

Alfa BK Univerzitet u svom sastavu ima pet fakulteta:

  • Fakultet za finansije, bankarstvo i reviziju – za one koji žele da zakorače u svet savremenog biznisa i postanu uspešni brend menadžeri i marketing menadžeri, finansijski analitičari i računovođe, revizori i bankari
  • Fakultet za matematiku i računarske nauke – ulaznica u svet najprofitabilnijih zanimanja današnjice: projektovanje, programiranje i realizacija softverskih sistema različitih složenosti uz korišćenje najaktuelnijih programskih jezika
  • Fakultet informacionih tehnologija – obrazuje eksperte za razvoj veb aplikacija i aplikacija za mobilne platforme, 3D modeliranje i animaciju, obradu slike, montažu i vizuelne efekte, veb dizajn, video i multimediju, ERP sisteme i internet marketing
  • Fakultet za menadžment u sportu – za uspešnu karijeru na rukovodećim pozicijama u sportskoj industriji: u javnom sektoru, sportskim klubovima, sportsko-poslovnim centrima i menadžmentu trenažne tehnologije
  • Fakultet za strane jezike – kreativne, praktične i autentične studije engleskog jezika u dinamičnoj akademskoj atmosferi, uz veliki broj vannastavnih aktivnosti i kvalitetnu stručnu praksu u nastavi i prevodilaštvu.

Inovativna i interaktivna nastava, savremene informaciono-komunikacione tehnologije, mentorski odnos sa studentima i onlajn podrška nastavi samo su neke od prednosti studija na Alfa BK Univerzitetu. Preko 25.000 diplomiranih studenata garancija su kvaliteta i posvećenosti svakom studentu.

Možete se prijaviti putem veb sajta, telefonom ili lično u prostorijama Univerziteta.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima