• 0

Konzilijum je novi član MediGroup sistema

Najveća mreža laboratorija u Srbiji nastavlja da raste

  • 0
MediGroup, MediLab, Dom zdravlja Dr Ristić, Pariske komune

Foto: Promo/ MediGroup

Najveći privatni zdravstveni sistem u Srbiji, MediGroup i Zavod za laboratorijsku dijagnostiku, Konzilijum, formirali su strateško partnerstvo sa ciljem daljeg razvoja i širenja mreže poslovanja. Ujedinjenje će povećati dostupnost usluge najvišeg standarda pacijentima, kojima će sada zdravstvena zaštita i laboratorijske analize biti dostupne na više od 77 lokacija širom zemlje.

MediGroup sistem nastao je 2013. godine ujedinjenjem najuglednijih i najstarijih privatnih zdravstvenih ustanova i usmeren je na pružanje zdravstvenih usluga građanima u jedinstvenom, prepoznatljivom sistemu, uz kontinuiranu posvećenost razvoju zaposlenih.

Konzilijum je prva privatna akreditovana laboratorija u Srbiji, koja je počela sa radom 1994. godine, a konstantnim unapređivanjem i proširenjem delatnosti, 2007. godine postala je Zavod za laboratorijsku dijagnostiku. Već 28 godina uspešnog rada čini da ovo partnerstvo igra važnu ulogu u jačanju kapaciteta i pružanju vrhunske zdravstvene usluge u čitavoj Srbiji.

Konzilijum laboratorija

Foto: Promo/ Konzilijum

Dejan Pešić, generalni direktor MediGroup sistema izjavio je:

-MediGroup nastavlja da raste i održava lidersku poziciju u sektoru privatne zdravstvene usluge, sa ciljem da našu mrežu učinimo još dostupnijom. Prema tome, udruživanje sa zavodom Konzilijum vidimo kao priliku da budemo još bliži našim sugrađanima i uvereni smo da ćemo nastaviti da pružamo najkvalitetniju uslugu, po kojoj smo naši partneri i mi prepoznatljivi.

Mihailo Obućina, direktor strategije i razvoja MediGroup sistema istakao je:

-Udruživanje tržišnih lidera Konzilijuma i MediLab laboratorija je sigurna dobitna kombinacija i veoma smo srećni zbog novog člana MediGroup sistema. Naša dalja ulaganja i ovo strateško partnerstvo doprineće da građani imaju još kvalitetnije, dostupnije analize, kao i da ceo proces dijagnostike bude brži i pristupačniji.

Transakciju su u ime MediGroup sistema vodili Mihailo Obućina, Jelena Tonić, Bojana Matović i Nadica Stanar, sa BDK Advokatima kao pravnim, i kompanijom KPMG kao finansijskim i poreskim savetnicima. Predstavnici Konzilijuma u ovom procesu bili su Nikola Topalov, Aleksandar Topalov i Sava Čavoški, dok je pravni savetnik bio advokat Đorđe Ivanišević.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok