Zaposleni UNIQA osiguranja posadili više od 1700 stabala

Zaposleni UNIQA osiguranja u SEE regionu koji čini Bosna i Hercegovina, Srbija, Hrvatska, Crna Gora i Bugarska, u prvoj zajedničkoj inicijativi za očuvanje sredine u kojoj žive i rade, posadili su po jedno drvo za svakog od 1700 zaposlenih u regionu i 2500 dodatnih sadnica za sve ljude u lokalnoj zajednici

  • 0
UNIQA sadnja drveća Foto: Promo/ Dejan Živadinović

Uspešnim akcijama koje su njihove kolege već sprovele u drugim zemljama SEE regiona pridružili su se zaposleni UNIQA osiguranju u Srbiji posadivši 500 stabala u Zrenjaninu, Beogradu i Nišu u sklopu akcije Posadi svoj hlad.

Društveno odgovorna inicijativa pošumljavanja inspirisana je zajedničkim vrednostima i kulturom koju dele svi zaposleni i sledi strategiju "UNIQA 3.0 – Seme budućnosti" s fokusom na ulaganje u zajednicu, održivi razvoj i promociju zaštite životne sredine. Ujedno simbolizuje uspešnu budućnost, rast i dugoročno ulaganje u SEE region koji čini treću najveću grupu kompanija u okviru UNIQA International-a.

UNIQA ima 200-godišnje iskustvo u osiguranju. Posluje na 18 tržišta i pruža usluge za više od 16 miliona klijenata. U skladu sa svojim krovnim sloganom "Živimo bolje zajedno" i strategijom poslovanja, UNIQA će inicirati različite društveno odgovorne aktivnosti za očuvanje životne sredine i poboljšanje uslova života u zajednicama u kojima posluje.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA