Ovoj Srpkinji je prekipelo i objavila je rat svima koji joj kažu da je "MILF": Armija žena stala uz nju

Korisnice Fejsbuka vrlo su burno reagovale na engleski naziv koji se koristi u svakodnevnom govoru

  • 4
Žena, milf , društvene mreže Foto: Shutterstock, Facebook

Da li znate šta znači MILF? Upravo ovaj akronim pokrenuo je salvu komentara na društvenoj mreži Fejsbuk nakon što je jedna od korisnica podelila podužu objavu i iskazala ljutnju zbog nazivanja pojedinih žena ovim imenom.

MILF predstavlja skraćenicu na engleskom jeziku koja u blažem prevodi znači - "majka sa kojom bih rado imao intimne odnose". Upravo ovaj prevod razbesneo je pomenutu korisnicu, a kako je navela žene su na neki način po njenom mišljenju same krive jer se ovaj naziv "ustalio" jer nisu reagovale i sprečile njegovo korišćenje u svakodnevnom govoru, pa se tako sada nonšalantno koristi čak i na radiju.

- Kako izraz baš si dobra MILF nije uvredljiv, sporan, prostački, nedopustiv u javnom govoru? Da ne govorim o varijacijama na temu. Milfača, Milfara... Kako on može biti izrečen a da nije uvredljiv? Da sam muško, da neko za moju devojku, sestru, poznanicu, bilo koju ženu tako kaže, skandal bih napravila - navela je ona u Fejsbuk objavi.

Kako je objasnila, ovaj akronim u njoj budi toliki bes, da kada bi je neko na ulici tako nazvao ne bi se libila da stupi u fizički obračun jer prema njenim rečima, samo partner u spavaćoj sobi ima pravo da kaže da bi rado spavao sa vama i niko drugi.

- Zašto bi iko pričao kako bi voleo da spava sa nekim javno? - pita se ova žena.

Ona dodaje da pod hitno treba da izbacimo ovaj termin iz svakodnevnog govora jer je vrlo nepristojan, a sudeći po komentarima ispod objave od kojih je većina mišljenje žena, dele isti stav sa autorkom Fejsbuk statusa.

- Srbijo, zemljo međ šljivama, sa podmlatkom koji bolje govori Engleski nego maternji jezik, hitno prestanite da koristite izraz iz kategorije sajtova za odrasle da bi dali kompliment ženi bilo kojoj da dobro izgleda... Način na koji poštujemo žene je ogledalo kakav odnos imamo prema svom narodu i sebi samima - zaključuje ona.

Ona i druge žene koje su ustale protiv ovog naziva navode da bi kada bi im se neko obratio na taj način slučaj čak i prijavile policiji.

Video: Žene su zakon dobija sve veću podršku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA