≫ 

Sudar dva automobila i kamiona na Ibarskoj magistrali: Jedna osoba povređena u udesu kod Kraljeva

Ovom prilikom povređen je vozač "BMV" koji je u svesnom stanju sanitetskim vozilom prevežen u Opštu bolnicu "Studenica"

  • 0
Saobraćajna nesreća Foto-ilustracija: Shutterstock

Jedna osoba povređena je u sudaru dva putnička automobila i kamiona koji se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, dogodio oko 16 i 30 časova u selu Cvetke na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo-Preljina.

Kako se pretpostavlja, saobraćajna nesreća se dogodila kada je "BMV", novopazaraske registracije, krećući se prema Preljini sustigao i zatim iz nepoznatog razloga udario u "fijat" kraljevačke registracije koji se kretao u istom smeru, prenose Novosti.

Nakon snažnog udarca, "BMV" se odbio i potom zakucao u kamion beogradske registracije koji je levom kolovoznom trakom dolazio iz suprotnog pravca

Ovom prilikom povređen je vozač "BMV" koji je u svesnom stanju sanitetskim vozilom prevežen u Opštu bolnicu "Studenica" gde je zbrinut i, kako saznajemo, nije životno ugrožen.

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj je na ovoj, veoma prometnoj magistralnoj deonoci bio potpuno obustavaljen, pa su se iz oba pravca formirale dugačke kolone vozila.

Video: Udes u Jajincima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA