≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za petak, 16. decembar 2022. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 4
Prelistavanje pregled štampe naslovne strane novine Fičer 2 Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za petak, 16. decembar 2022. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

VIDEO DANA: Poginuo motociklista na Zrenjaninskom putu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srpkinja

    15. decembar 2022 | 20:49

    Ako dodje do nuklearnog rata to ce biti delo zapada, a ne Putina. Pokusavaju na sve nacine da uniste Rusiju, a unistice i sebe. Rusija nece dozvoliti unistenje zemlje, upotrebice sve sto bude morala. Zapad je tvorac ovog rata i sve cini sto ne treba.

  • Joj ludilo 😜

    15. decembar 2022 | 22:48

    Političari imaju niz psihologa koji rade na tome kako skrenuti pažnju građanima sa glavnih problema. Prvo: Puštati im rijaliti da bi skrenuli misli sa glavnih problema, Drugo: Pričati neke leve teme koje nemaju veze sa stvarnim dogadjajima poput priča o nuklearnom ratu, vanzemaljcima. Ukinuti im odredjene emisije na par dana kako bi razmišljali o tome šta je dovelo do toga da se ukinu ili zašto ih nema toliko dugo. Šta se dešava? Ali ta reč ŠTA treba da bude naglašena kako bi se osjetila zabrinutost.

  • Svanulo

    16. decembar 2022 | 07:45

    Konačno i na "zapadnoj" strani svanulo, DANAS shvatio da građani Srbije podržavaju Rusiju, ne žele EU "vrednosti"!! A pošto zagovornici EU stalno nameću pitanje zašto se ide u Evropu na rad ako je bolja Rusija, razlog je to što su vekovima pljačkali (i još pljačkaju) države koji ma su nametali prvo veru a sada demokratiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA