Karić čestitao Hrvatskoj osvajanje bronze na SP: "Vaše treće mesto sija zlatnom bojom"

Bogoljub Karić se čestitkama obratio nacionalnom timu Hrvatske

  • 2
Bogoljub Karić Foto: Privatna arhiva

Biznismen Bogoljub Karić obratio se u ime svoje porodice nacionalnom timu Hrvatske, koja je osvojila treće mesto na Svetskom prvenstvu u fudbalu.

Na takmičenju u Kataru, čije finale tek treba da se održi, reprezentacija Hrvatske osvojila je treće mesto. Za osvojenu bronzu Karić uz čestitke kaže da sija zlatnim sjajem.

"Dragi moji, ovih dana smo svi, pa i moja porodica i ja, u iščekivanju finala Svetskog prvenstva u fudbalu. Moramo da odam priznanje našim komšijama Hrvatima i njihovoj reprezentaciji na vanrednom uspehu i postignutom rezultatu, osvajanju trećeg mesta u svetu. Uz punu podršku svoje zemlje, borbenost, trud, želju i volju su ušli u ovu avanturu, i uz malo sreće ponovo stali u sam vrh svetskog fudbala.

Na najbolji sportski način predstavili su svoju zemlju i narod. Pokazali su odlučnost, znanje, umeće, jedinstveni timski duh, i to je za poštovanje. Oni su pravi primer, kako se bori za boje svoje zemlje i njene građane. Videli smo sjajne partije i vrhunski fudbal, zato vaše osvojeno treće mesto sija zlatnom bojom. Čestitamo im na velikom uspehu", ističe Karić.

Video: Bogoljub Karić proslavio rođendan supruge Milanke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da li je cestitam zvezdi kad je bila

    18. decembar 2022 | 13:38

    Prvak sveta sve im je tudje bolje nego domace koga interesuje hrvatska sa jednom pobedom do polufinala to je sreca a ne sposobnost

  • A. P

    18. decembar 2022 | 09:28

    Na recima okej, sta mislis toje druga stvar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA