≫ 

"Vlasnik restorana mi je dao otkaz jer imam dijabetes. Ali, ima i on": Neverovatna ispovest beogradskog kuvara

 ≫ 

Ovaj posao se radi samo ako ga volite, ineče ne ide, jer hrana se sprema s ljubavlju, i vi ste ono što ljudima iznesete na tanjiru, priča ovaj iskusni kuvar

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Baba
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Vojislav

    25. decembar 2022 | 09:07

    I kod mene u restoranu konobar ima dijabetis,pa je jednom prilikom dobijo i napad pa dolazila hitna,ali na kraju taj isti radi sa nama i hvala mu na tome,izuzetno jedan jak i cvrst covek,sto se tice gazda sve lepe reci na ovom svetu je malo da izgovorim za njih

  • Kizdra Kizdobranski

    24. decembar 2022 | 17:09

    Strasna Nepravda prema ovom Kuvaru,ali na drugu stranu to je danas normalno u Srbiji. Pogotovo ako se radi u privatnom sektoru. Dok vuces radis i teglis bez slobodnog dana prekovremeno i sa manjkom personala, onda si najbolji radnik i niko te ne pita jel mozes. A cim se razbolis ili kazes ovako ne moze vise, i trazis neke normalne uslove rada,odmah si na spisku za otkaz.

  • Gojko

    24. decembar 2022 | 13:05

    Sramota je kako se vecina danasnjih "vlasnika-gazdi" ponasa prema svojim zaposlenima. Sta ces, kapitalizam je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA