≫ 

Najsložnija zgrada u Nišu: Svake godine se rađaju bebe, a komšije praznike slave kao velika porodica

Naime, ove godine, kao i prethodne upravnik zgrade Miloš Stefanović odlučio je da obraduje najmlađe stanare, ali i svoje starije komšije jednom privatnom proslavom koja se održala baš u zgradi u kojoj dele život

  • 2
Najbogatija zgrada u Nišu Foto: Privatna arhiva

U Ulici Generala Milojka Lešjanin u Nišu, iz jedne stabene zgrade dopiru najlepši zvuci. Kako kaže upravnik i dugogodišnji stanar, ovu zgradu prati sreća i berićet pa tako svake godine beleže novu prinovu, a tim povodom nastavili su i ove godine tradiciju koju ponosno održavaju drugu godinu za redom, ne kao komšije, nego kao porodica.

Naime, ove godine, kao i prethodne upravnik zgrade Miloš Stefanović odlučio je da obraduje najmlađe stanare, ali i svoje starije komšije jednom privatnom proslavom koja se održala baš u zgradi u kojoj dele život.

Za mališane bila je zadužena lepa Ana Jovanović koja je bila obučena u kostim Deda Mraza deleći paketiće najslađim komšijama, a za stariji su uživali u piću i keteringu.

Miloš ističe da su oni jedina zgrada u Nišu, a možda čak i na jugu Srbije koja inicijativom upravnika i komšija proslavlja praznike i organizuje druženja koja među njima stvaraju povezanost i čini ih jednom velikom porodicom.

Kako dodaje, smatra da zgradu prati sreća jer su bogati prinovama koje ih iz godine u godinu obraduju.

- Motiv nam je bio to što smo dobili u zgradi tri nove prinove ove godine, prošle takođe nas je obradovala jedna beba, a i u januaru čekamo dve bebe od komšinice koja očekuje blizance - rekao je Miloš.

Upravniku je dodeljena pohvalnica, a Ani Jovanović zahvalnica za dečiji osmeh.

On je za kraj rekao da žele da ovo postane tradicija jer im zgrada obiluje samo lepim vestima i događajima.

Svake godine dobijemo neko novo dete u zgradi i nove bračne parove i to je ono najlepše što može da se desi - kaže Miloš.

Video: Otkrivamo vam sve o lepotici iz Rume prodatoj za 328.000 evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA