≫ 

Ruskinja Vlada unajmila Srpkinju da joj očisti stan: Neće da joj plati ni otvori vrata, ove poruke su dokaz

Ruskinja se požalila u grupi na Telegramu koja okuplja Ruse u Beogradu i Srbiji na bahato ponašanje svoje sunarodnice

  • 11
Telegram grupa koja okuplja Ruse u Srbiji Foto-kolaž: Shutterstock, Telegram

Jedna Ruskinja požalila se svojim sunarodnicima u Telegram grupi kako je druga Ruskinja ispala bahata jer ne želi da plati ženi iz Srbije za čišćenje stana.

- Gospođa je tražila spremačicu i ja sam joj našla Srpkinju, sa kojom se dogovorila oko čišćenja. Kada je Srpkinja došla po novac, Ruskinja joj nije otvorila vrata i ne odgovara joj na pozive - stoji u poruci u Telegram grupi.

Posle molbe više članova Telegram kanala da pojasni situaciju koja im nije najjasnija, ona je rekla da je spojila Ruskinju Vladu sa svojjom dugogodišnjom čistačicom - Srpkinjom, za koju kaže da je izuzetno pristojna.

Kako je dalje opisala, nema snimak, ali ima printskrinove dogovora u kojim se jasno navodi cena i detalji oko čišćenja - šta sve treba da se sredi i kojim danima.

- Žena je došla prvog dana, očistila stan i bilo joj je plaćeno. Tad su joj rekli da dolazi svakog dana, dogovorili su se o vremenu. Kad je devojka po dogovoru došla sutradan, rekli su joj i da raspakuje tj. sredi kofer, što je i uradila. Kad je došlo vreme da se plati, rekli su joj "Platićemo ti sutra".

Sutradan je došla po dogovoru.

Nisu joj otvorili vrata i rekli su joj da ode.

Tražila je novac za jučerašnji dan, na šta su joj rekli da nije ništa uradila i da neće da je plate.

Žena je zapretila da će sve prijaviti i da to nije u redu. A onda su joj objasnili da je novac čeka na recepciji, odnosno u ulazu zgrade, iako tamo nije bio.

- Ne znam kako da je ubacim u crnu listu (članovi grupe imaju crnu listu nekorektnih ljudi i organizacija), gospođa Ruskinja se zove Vlada, ali ovo je bezobrazluk i nije u redu - jasna je Ruskinja, pa je ostavila direktan link ka kontaktu sa punim imenom i prezimenom sunarodnice-neplatiše u koji Telegraf ima uvid.

Video: Najskuplje čišćenje šolje, ali za džabe: Potrošila tonu sredstava, a postigla isti efekat

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stena

    25. decembar 2022 | 18:07

    U donbas pa nek se sepuri. Sve ove sto su pobegli od mobilizacije pohapsio bih i prosledio Putinu

  • Zo&Da

    25. decembar 2022 | 16:40

    Vidite da vas je zavrnula debelo,ali smislite kako da dodjete do svog novca. Pa sta ako je Ruskinja,prevarant tezak Vlada. Gospodjo budite lukaviji i uzmite svoj novac ima nacina

  • Zgb

    25. decembar 2022 | 15:45

    Netko treba pravedno odlucit

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA