≫ 

Učenici Ekonomske škole u Nišu odneli paketiće deci na Onkološkoj klinici: Poklonili i ugroženim porodicama

Jedan broj od stotinak ukupno pripremljenih paketiće namenjen je za socijalno ugrožene porodice, u saradnji sa udruženjem "Dar za dečiji osmeh"

  • 1
osnovci, niš, paketići Foto: Ekonomska škola Niš

Učenici Ekonomske škole uručili su NURDOR-u paketiće za decu koja se leče na Onkološkoj klinici u Nišu, a pripremili su i poklone za socijalno ugrožene porodice. Poručuju da će 2023. godina biti bolja i lepša ako svi daruju i dele sa drugima.

Ideja potekla od Učeničkog parlamenta, a pridružio se i kolektiv škole. Zajedno su obradovali mališane, predvođeni koordinatorkama Parlamenta Olgicom Krstić i Milicom Andrejev.

- Svi učenici škole, u saradnji sa odeljenskim starešinama i nastavnicima su pozitivno odreagovali na predlog Učeničkog parlamenta i sa puno ljubavi i uz želje da mališani, koji vode velike i junačke borbe, budu što pre zdravi, mladi ekonomisti su svoje reči pretvorili u dela - navodi predsednica parlamenta Emilija Marinković za Južne vesti.

osnovci, niš, paketići Foto: Ekonomska škola Niš

Ističe da to nije prvi put da đaci Ekonomske škole organizuju pretpraznično darivanje i da u školi, osim toga što stiču znanje, uče o vrlinama.

- Jedan broj od stotinak ukupno pripremljenih paketiće namenjen je za socijalno ugrožene porodice, u saradnji sa udruženjem "Dar za dečiji osmeh" - ističe Olgica Krstić.

Milica Andrejev nada se da će đaci svojim primerom probuditi dobro u ljudima, a iz Ekonomske škole poručuju svima da da dele i daruju ono što mogu i koliko mogu, kako bi naredna godina svima bila lepša.

Video: Pripadnici Gorske službe spasavanja u odelima Deda Mraza obradovali bolesne mališane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA