≫ 

Čuveni vatrogasac otišao u penziju: Emotivan ispraćaj komandanta Miloša Majstorovića

Majstorović je ispraćen, a kako drugačije, nego uz zvuke vatrogasne sirene. Dok se pozdravljao sa zaposlenima, taj zvuk sirene, bio je, nekako tužan

  • 2

Čuveni komandant Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd, Miloš Majstrović, kog po savetima zna čitava Srbija, odlazi danas u zasluženu penziju. 

- Komandante hvala vam u ime celog kolektiva Sektora za vanredne situacije, na svakom spasenom životu, hrabrosti, požrtvovanju i zalaganju tokom dugogodišnje vatrogasne karijere! Ponosni smo na Vas, na naše prijateljstvo i timski rad! Vaša vatrogasna porodica! - objavljeno je Fejsbuk stranici Sektora za vanredne situacije MUP.

Majstorović je ispraćen, a kako drugačije, nego uz zvuke vatrogasne sirene. Dok se pozdravljao sa zaposlenima, taj zvuk sirene kao da je, bio, nekako tužan.

Kako saznajemo, zbog penzionisana čuvenog komandanta, danas su se lile suze.

Majstorović je uvek bio otvoren za medije. Doprineo je mnogo da se podigne svest o vatrogascima, o svemu šta rade. U bilo koje doba dana i noži bio je pristupalan da za medije govori i prkeo njih deli savete građanima kako da se ponašaju da izbegnu požare, i sve vanredne situacije, a šta da rade kada dođe do njih.

Ekipa portala Telegraf.rs komandantu želi da uživa u svojim zasluženim penzionerskim danima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kvanč

    31. decembar 2022 | 20:32

    I da primi 100 penzija

  • С-17

    30. decembar 2022 | 19:43

    Нек му је са срећом, и са здрављем да проведе дане у пензији.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA