≫ 

"Nije moja Ika tamo": Potresna poruka oca nestale devojke iz Priboja, potraga traje već 23 dana

Otac je zamolio sve ljude dobre volje da mu se priključe u potrazi

  • 2
Ilinka i Dalibor Dujović Foto: Facebook/Priboj Online/Dalibor Dujovic

Lepe Ilinke D. iz Priboja nema već 23 dana, a njen otac svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje potresne apele kako bi okupio čitavu Srbiju u potrazi za dvadesetčetvorogodišnjom devojkom. 

Kako je ovoga puta naveo, ni sam više ne shvata odakle mu snage i volje u ovom teškom periodu, ali uveren je da je njegova ćerka živa.

- Moja Vera i Nada! Vaša podrška! Mislim da mi je samo to ostalo i to me drži ! Užasno zvuči da je ovo 22. dan, ali svaki prethodni i sledeći dan, ja sam isti. Kao i u ponedeljak 12.12.2022 oko 16.45 sati. Samo jako i srcem! Danas sam sam sa moji psom išao od Ribarskog do Kamenitog ostrva na granici. Lim je tako nizak! Ne morate da znate kakav je osećaj gaziti pored Lima i ne mogu da kažem, znate zašto idem Limom. Nije moja Ika tamo! Osećamo to i vi i ja - napisao je juče njen otac.

Nesrećni čovek kaže da je danas išao uzvodno rekom Lim, tražeći bilo kakav trag u nadi da će pronaći Ilinku, međutim, i ovoga puta bez napretka. On je zamolio sve ljude dobre volje da mu pomognu u potrazi i obrate pažnju ukoliko prolaze ovim terenom.

- Teren je težak! Molim samo sigurne da mogu takav teren da gaze, da prolaze ovuda i da paze na sebe - apelovao je on na građane.

Podsetimo, Ilinka je nestala 12. decembra po drugi put, a na sebi je imala zelenu jaknu, sivu trenerku i crne čizme. Za Ilinkom se takođe tragalo i 30. septembra 2022. godine kada je napustila porodičnu kuću i nestala.

Tada je posle više od 24 sata potrage pronađena na visu Bić iznad Priboja u lošem stanju, zbog, kako se sumnja, trovanja prozrokovanog tabletama.

Video: Pokrenuta mobilna aplikacija Nestali Srbija: Igor Jurić objasnio kako funkcioniše

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bakica

    4. januar 2023 | 07:22

    Kako je lepa devojka i deluje pozitivno ali pošto je već jednom odlazila trebalo je da se angažuje i policija i svi gradjani da pomognu. Daj Bože da je nadju živu i zdravu.

  • Vema

    4. januar 2023 | 09:30

    Molim se, nadam se daje ovo lepo dete našlo svoj mir u nekom manastiru, neka je živa neka joj je dobro i da otac sazna gde mu je dete BOŽE POMOZI IM🙏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA