Najbolji učenici na bilbordima širom Vojvodine: Njima treba da se ponosimo

U proteklim danima na bilbordima u Beočinu, Srbobranu, Žablju, Bačkom Petrovcu i Temerinu postavljeni su plakati sa fotografijama najuspešnijih đaka iz tih opština

  • 4

Udruženje za promociju društvene odgovornosti osmu godinu za redom, nastavlja s realizacijom projekta "Učim+Znam=Vredim" čiji je cilj promocija najboljih đaka osnovnih i srednjih škola na bilbordima.

U proteklim danima na bilbordima u Beočinu, Srbobranu, Žablju, Bačkom Petrovcu i Temerinu postavljeni su plakati sa fotografijama najuspešnijih đaka iz tih opština, piše Danas.

Oni su u prethodnoj školskoj godini izabrani za đake generacije i osvajali nagrade na domaćim i međunarodnim takmičenjima u oblastima nauke i umetnosti.

"Ovih pet opština dobile su na bilbordima i poseban novogodišnji ukras – najbolje đake, da budu društveni uzori u svojoj lokalnoj sredini i da se na poseban način istakne njihov uspeh. Zahvaljujemo se na saradnji i podršci lokalnim samoupravama u kojima su postavljeni bilbordi s fotografijama najboljih učenica i učenika, kao i Gimnaziji 'Jovan Jovanović Zmaj' iz Novog Sada i Erste banci, bez čije podrške ovaj projekat ne bi bio uspešno realizovan", saopštili su iz ove organizacije. Uskoro će na bilbordima biti predstavljeni i najbolji učenici u Sremskim Karlovcima i Novom Sadu. Projekat "Učim+Znam=Vredim" realizuje se od 2015. godine, a u Novom Sadu i šest okolnih opština na bilbordima je do sada predstavljeno više od 800 učenica i učenika koji su svoje uspehe postizali na domaćoj i međunarodnoj sceni u nauci i umetnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA