≫ 

Doktor iz KBC Gračanica: Dvojica Srba su ozbiljno povređeni, upravo radimo dijagnostiku

Podsetimo, dvojica Srba, Stefan Stojanović (11) i Miloš S. (21) ranjeni su danas u Gotovuši kod Štrpca kada je na njih, bez ikakvog povoda, iz vozila u pokretu pucao lokalni Albanac

  • 2
blur Ranjeni Miloš Stojanović i ranjeni Stefan Gračanica Printskrin: Youtube/Kosovo Online, Google Maps

Dvojica Srba, Stefan Stojanović (11) i Miloš S. (21) ozbiljno su povređeni i lekari upravo dijagnostikuju tačan stepen njihovih potvrda, rekao je dr Bratislav Lazić iz KBC Gračanica, prenosi Kurir.rs.

- Oni su upravo stigli kod nas na kliniku i trenutno su u fazi obrade. Sama činjenica da su im povrede nanete vatrenim oružjem, one su ozbiljne, ali bi bilo neozbiljno sada davati konkretne prognoze. Dalji tok lečenja moraće da sačeka da se završi dijagnostika - kazao je on za Kurir.

Podsetimo, dvojica Srba, Stefan Stojanović (11) i Miloš S. (21) ranjeni su danas u Gotovuši kod Štrpca kada je na njih, bez ikakvog povoda, iz vozila u pokretu pucao lokalni Albanac.

Oni su zadobili prostrelne rane, jedan dečak (11) je pogođen u šaku a mladić (21) u rame i tek pukom srećom nisu stradali niti su životno ugroženi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Драган

    6. januar 2023 | 17:20

    Не дајмо се,Срби!

  • Svaka povreda je ozbiljna

    6. januar 2023 | 20:06

    Ja sam na parkingu povredjen saka je povredjena pre cetiri godine sad ce biti krajem meseca jos osecam promene u zimskom vremenu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA