≫ 

Ekskluzivno za Telegraf: Otac prebijenog Stefana (18) sa Kosova kaže da su mu sina pretukla sedmorica Albanaca

Ovo je veliki stres za nas, umesto da dočekamo Božić u veselju mi idemo po policiji i bolnicama. Hvala Bogu, dete je bolje, i kod kuće je, trenutno spava

  • 24
Stefan Foto: Kancelarija za KiM

Grupa Albvanaca, noćas je oko 2.15 napala mladića Stefana Tomića (18) iz Klokota i nanela mu telesne povrede, dok se sa bratom od tetke vraćao s ponoćne Božićne liturgije u Crkvi Svetog Petra i Pavla u Klokotu

Stefanov otac Ivicva Tomić, oglasio se za Telegraf.rs i ispričao nam šta se desilo.

- Bili smo na liturgiji u Crkvi Svetog Petra i Pavla u Klokotu, nakon čega je moj sin podlučio da ode kod tetke na kratko. Ja sam sam mlađim sinom otišao kući, a oni su tamo bili. Kada su krenuli od tetke, tu ima jedna kafana i izleteli su Albanci, njig sedam ili osma. Stefanov brat je uspeo da pobegne, ali Stefan nije jer je imao povrtedu kolena na fudbalu i ne može da trči - priča nam otac.

Nije ni slutio da će Božić dočekati u policiji i bolnici.

- On je uspeo da se iskobelja, nekako je pobegao i odvukao se do stanice gde je prijavio slučaj. Oni su njega u stanici držali do sedam ujutru. mene su oko tri zvali da dođem i ja sam otišao u stanicu, uzeli su izjave i na kraju ga poslali kod lekara da mu saniraju rane.

Nadzorne kamere snimile sve.

- Restoran gde su sedeli Albanci ima nadzorne kamere, ja sam bio tamo, video sam policiju ali ne žele da daju kamere i niko neće da otvori vrata. Ovo je haos, država u državi i ja više ne znam šta da radim.

Veliki stres na veliki praznik.

- Ovo je veliki stres za nas, umesto da dočekamo Božić u veselju mi idemo po policiji i bolnicama. Hvala Bogu, dete je bolje, i kod kuće je, trenutno spava.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • R

    7. januar 2023 | 11:26

    A što država Srbija ima vojsku i plaća vojnike kada joj gradjane i decu ubijaju teroristi?

  • Persa

    7. januar 2023 | 11:23

    Stoka nastavlja i dalje sa zlodelima bas guraju prst u oko Srbima ! Videcemo kako ce zavrsiti ovaj dan , nece oni stati . A o junastvu napasnika posebno , sedmorica na jednog !

  • Ors

    7. januar 2023 | 11:34

    Poznato da šiptari smeju samo 10 na 1

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA