Doniranje sa svrhom – Superhero za novu NURDOR Roditeljsku kuću

Neka vaša nova navika za novu, 2023. godinu bude doniranje sa svrhom

  • 0
Mastercard Superhero Foto: Promo/ Mastercard

Jedna od adresa na kojoj to možete da ostvarite je Superhero.rs, jedinstvena platforma za onlajn donacije, koju je organizaciji NURDOR donirala kompanija Mastercard, a na kojoj možete pronaći novu, treću po redu, kolekciju modnog brenda Superhero.

Aktuelna zimska kolekcija ostaje verna već postavljenom street fashion stilu. Urbani i nosivi komadi, koje čine majice, duksevi zanimljivih krojeva, prilagodljivi su različitim stilovima. Boje treće Superhero kolekcije su: bež, crna, bela, crvena i zlatna.

Ovoga puta posebna zanimljivost je činjenica da nekoliko komada nove Superhero kolekcijie potpisuje Mirko Ilić, poznati grafički dizajner, svetskog glasa. Osnovni deo kolekcije dizajnirala je kao i do sada, Lidija Milovanović, umetnička direktorka McCann agencije, a po prvi put, u bogatom Superhero asortimanu našli su se i artikli za decu.

Mastercard Superhero Foto: Promo/ Mastercard

Superheroji kolekcija je ekskluzivno dostupna na Superhero.rs platformi za onlajn donacije, koju je za Nurdor pokrenula kompanija Mastercard u decembru 2021. godine. Kao i do sada sva sredstva idu dobrotvornoj organizaciji Nurdor koja pomaže malim superherojima - deci oboleloj od malignih bolesti, a cilj prikupljanja sredstava je izgradnja nove, najveće do sada Roditeljske kuće u kojoj će biti smešteni mališani koji se u Beogradu leče od malignih bolesti.

-Sinergija između tehnologije, mode i filantropije može da promeni kulturu doniranja i skrene pažnju na teme od nacionalnog značaja - kaže Milena Đorić Gudurić, direktorka marketinga za tržišta Srbije, Crne Gore i BiH u kompaniji Mastercard, i ističe:

-Za samo godinu dana postojanja Superhero platforma, kao i brend koji je dostupan na njoj, pokazali su koliko je ovo važno, i izuzetno smo ponosni što i kroz ovaj projekat Mastercard otvara put funkcionalnim inovacijama u Srbiji.

Mastercard Superhero Foto: Promo/ Mastercard

Na platformi www.superhero.rs, donacije su moguće isključivo onlajn, putem platnih kartica, što je način da se model poslovanja organizacije NURDOR učini održivijim i prilagođenijim savremenim trendovima i navikama potrošača. Pored doniranja uz kupovinu nekog od komada iz nove Superhero kolekcije, moguće su i jednokratne donacije putem platne kartice ili ponovljene, mesečne donacije uz čuvanje podataka platne kartice. www.superhero.rs

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA