≫ 

Upozorenje Zrenjanincima za vreme jake košave: Pada fasada, nigde nije obeleženo da se prolaznici pripaze

Komadi maltera koji pada nisu baš mali

  • 1

Zrenjaninci treba da budu pažljivi kad prolaze pored jedne od zgrada u Ulici kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića, jer je fasada u lošem stanju, navodi portal Zrenjaninski.com.

– U centru grada, na kući pored nekadašnjeg "Gvožđara", pod udarima jakog vetra otpadaju delovi fasade i padaju na trotoar. Ničim nije obezbeđeno, a komadi maltera nisu baš mali. Prošla sam tuda pre oko pola sata – javila je čitateljka portalu Zrenjaninski.com.

Video: Ruševine kuće u centru Beograda: Prete da se sruše na prolaznike i kolovoz

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zrenjanin

    10. januar 2023 | 08:11

    Uradite reportazu o Zrenjaninu. Od centra kako se zgrade raspadaju ne glavna nego i okolne ulice, trznog centra trg dr Zorana Đinđića itd. Obiđite kulturna nasleđa Pinovu vilu i Sandićevu kuću itd. Zatim propale fabrike nećete promašiti od pivare ZIP, Centroduvan lepa zgrada pored nadvoznjaka prema naselju Bagljaš itd. Ukoliko ste za rekreaciju i užitak posetite sportsko rekreativni centar Motel, odmorite u objektu i popite čašu vode. Ako ste automobilom posetite i opustela sela i nadamo se da će vam točkovi na automobilu ostati ako na vreme ne uočite po neku rupicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA