≫ 

Vlasnik nudi 200 evra za pronalazak bolesnog psa Hana: "Darko će umreti za njim, jako smo vezani"

Han boluje od srčanog crva i lečio se od njega 18 meseci. Star je četiri godine i jako je druželjubiv

  • 5
Han, nestao pas, Zrenjanin, Darko Crnjanski Foto: Privatna arhiva

Preslatki pas Han, rase Border koli nestao je u Zrenjaninu, na Zelenom Polju, 19. decembra 2022. godine i od tada mu se gubi svaki trag. Njegov vlasnik Darko Crnjanski nada se da će ponovo videti i zagrliti svog najvernijeg prijatelja, a onoga ko ga bude pronašao nagradiće novčano sa 200 evra.

Darkova prijateljica, Marija Žabo koja je zajedno sa njim čuvala Hana, ispričala je za Telegraf.rs koliko su emotivno vezani za njega.

- Han je nestao oko Svetog Nikole prošle godine, između 19. i 20. decembra. Poslednji put je viđen u Darkovom dvorištu. Darko će umreti za njim, jako smo vezani za njega - priča potresno Marija.

Han boluje od srčanog crva i lečio se od njega 18 meseci. Star je četiri godine i jako je druželjubiv.

- On je star oko četiri godine i boluje od srčanog crva. Jadnik mora da prima redovno terapiju. Primao je infuziju tri puta mesečno kod veterinara. Darko je moj drug i jako je human čovek. Maser je i pomagao je Hanu - kaže ona.

Marija se nada da će se Han ipak jednog dana pojaviti iako je teško bolestan, a osobi koja ga bude pronašla sledi nagrada od 200 evra.

- Nadamo se da je živ, možda ga je neko uzeo, pa neće da ga vrati. Nudimo onome ko ga bude pronašao 200 evra, samo da nam se vrati - kaže Marija za naš portal.

Video: Ovari: Pas na verbalni i neverbalni način signalizira da smo mu ugrozili njegovu teritoriju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veteran

    9. januar 2023 | 23:12

    Dinara ti ne bih uzeo samo kada bih ga našao...

  • Nenad

    10. januar 2023 | 05:01

    Ja sam sa tog kraja i trazim psa nagrada mi ne treba jer nema vece nagrade od videti vlasnika kad zagrli svog šapatog prijatelja ali bezuspesno ga trazimo svi iz komsiluka.

  • Skids

    10. januar 2023 | 07:05

    Želim ti da što pre nadješ svog psa a baš bih voleo da vidim ko bi ti uzeo pare i da ga nadje dali bi imao srca za tako nešto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA