≫ 

Ne vidi se prst pred okom, magla okovala put: Pojačan intenzitet saobraćaja na magistrali Čačak - Požega

  • 0

Pojačan intenzitet saobraćaja nagovestio je još jedan praznični vikend, koji će građani Srbije po svemu sudeći provesti u nekom od planinskih centara u Zapadnoj Srbiji. Na auto-putu Miloš Veliki nisu zabeležena veća zadržavanja i zastoj, međutim do formiranja kolone vozila koja se sporije kreću došlo je na magistralnom putu Čačak - Požega.

"Magla je toliko gusta da se gotovo ne vidi prst pred okom. Vidljivost je maksimalno smanjena, vozači sporije voze i zato je došlo do toga da se usporeno krećemo u koloni. Odužio se ovaj put od Begrada do Zlatibora", kaže za RINU vozač Milan Aksentijević.

Ranije danas iz Puteva Srbije obavestili su javnost da spremno i organizovano dočekuju pojačan intenzitet saobraćaja na autoputevima koji se očekuje tokom vikenda kada se proslavlja Srpska Nova godina i završava školski raspust. Intenziviran je rad na naplatnim stanicama, svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica su u funkciji 24 časa dnevno bez pauze.

"Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da ne kreću na put bez obavezne zimske opreme, posebno u brdovitim i planinskim predelima, poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, kako ne bi ugrozili svoj život i živote drugih, kažu u JP Putevi Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA