≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za nedelju, 15. januar 2023. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 3
Naslovne strane Prelistavane nova Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za nedelju, 15. januar 2023. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

VIDEO DANA: Ekskluzivno, Telegraf u Bostonu: Došli smo ispred kuće nestale Beograđanke Ane Volš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xx

    14. januar 2023 | 21:27

    Kakva šteta što Amere brine ko je kod nas na čelu BIA. A koga to još brine pored Amera? Opoziciju? E kad istovremeno brine i jedne i druge znači da je prava osoba na tom mestu.

  • Carica Sveta

    14. januar 2023 | 22:16

    Grad Beograd da ukloni mural Vagnerovcima. Niti nam trebaju Azovci niti Vagnerovci. Ako vlast i država Srbija nisu sposobni da štite Srbe, njihove živote, imovinu, naročito na KiM, onda nek podnesu ostavke. Ekstremisti, naročito nacisti, nisu pomoć koja je potrebna našem narodu. Naročito , ali naročito srpskom narodu. Jer onda možete da se uhvatite u kolo sa Kurtijem koji hoće da obnovi kuću nacističkom vođi Devi. I ovo je sramota za Srbiju i onome kome je palo na pamet da radi u srpskoj prestonici. Pa Vagnerovci ubijaju tzv izdajnike maljem u glavu. Je li normalan onaj ko je oslikao mural tim idiotima. Pa cela Srbija je bila stratište u dva svetska rata, a o streljanjima u II svetskom ratu da ne govorim. Ideolozi zla su pedantno i učeno uništavali život iz osvete . Sram da vas bude. Sve. To što u regionu ima takvog polusveta koji i dalje uoražnjava tu vrstu mržnje, nikako ne znači da mi treba da budemo takvi. Je l vam svraka popila mozak. Jeste li zaboravili odmazde na Jadru, u Kraljevu, Kragujevcu. Po Vojvodini. Bolesno. Nisam ja ljubitelj komunista, nego samo podsećam maloumnike na stradanje od nacističke čizme. Srbija je mnogo starija od svega toga. Ali to je bitna etapa u kojoj smo se stavili na suprotnu stranu od zveri. I tako mora i da ostane. Za druge me nije briga. Kako god hoće neka se ponašaju. To ide na njihov obraz.

  • surovi andjeo

    14. januar 2023 | 22:33

    Jel moze da prodje nesto u Vojvodini bez Milosa Vucevica?!Ministar odbrane na gradilistu kakva poruka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA