Ovakva poruka može da se pročita samo u Novom Sadu: Svi drugi bi pobesneli, ali ne i kulturni Novosađani

Novi Sad i dalje važi za jedan od najpristojnijih gradova u Srbiji

  • 0
Novi Sad poklon vaučer Foto-kolaž: Marko Jovanović, Twitter/@honi_horrible

Da Novosađani važe za najpristojnije građane u Srbiji pokazuje i nova poruka u ulazu jedne zgrade koja je iznenadila sve korisnike društvene mreže Tviter. Naime, čak i u situacijama u kojima bi mnogi bili besni i možda ne bi pazili na ton kojim se obraćaju, stanovnici Srpske Atine ne zaboravljaju na bonton.

Kako se vidi na fotografiji koja je objavljena na internetu, stanaru jedne novosadske zgrade nestao je novogodišnji poklon za dete, a poruka koja je ostavljena počiniocu sadrži čak i reči zahvalnosti. Svakodnevno smo svedoci poruka pomoću kojih se komšije sporazumevaju kada im nešto zafali ili zasmeta i nažalost, ne možemo se pohvaliti velikom dozom pristojnosti, ali u ovom gradu i to je moguće.

Autor poruke ovaj događaj nazvao je "pozajmicom", a akteru se na kraju čak i zahvalio.

- Mole se komšije koje su sa vrata pozajmile novogodišnji poklon vaučer za dete da ga vrate. Hvala - napisano je velikim slovima u ulazu jedne zgrade.

Ni korisnici društvene mreže nisu mogli da se ne suzdrže od komentarisanja ove pristojne molbe, pa su se neki čak i prisetili sopstvenih sličnih iskustava.

- Jao setila sam se jednog profe iz gimnazije koji je u zbornici ostavio ovakvu poruku kada mu je nestao sir za pitu sa stola. Isto kreće sa "molim" a završava sa "u pitanju je draga uspomena" - glasi jedan od komentara.

Video: Bojana je jedina žena koja je u Srbiji dobrovoljno služila vojsku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA