≫ 

Puzović: Vanredna odbrana na Limu u narednih sat vremena

On je ocenio da će se padavine nastaviti i sutra, prvenstveno u Crnoj Gori, na KiM i u delu jugozapadne Srbije, a tom delu Srbije vodostaji će rasti

  • 3
Reka Lim Foto: RINA

Direktor "Srbijavoda" Goran Puzović rekao je za RTS da se danas i sutra očekuje nagli porast vodostaja na reci Lim, zbog toga što, navodi, padavine neće prestati u toku današnjeg dana.

"Mi uvodimo vanrednu odbranu u narednih sat vremena i radimo sve radnje da zaštitimo kompletno ljudstvo i građane", istakao je Puzović.

On je ocenio da će se padavine nastaviti i sutra, prvenstveno u Crnoj Gori, na KiM i u delu jugozapadne Srbije, a tom delu Srbije vodostaji će rasti.

"Noćas smo imali nagli porast vodostaja na Grabovici gde je poplavljeno četrdesetak kuća u neuređenom delu, ali je brzom intervencijom lokalne samouprave, Sektora za vanredne situacije i naših ljudi sprečeno veće izlivanje i voda se polako vraća u korito", naveo je Puzović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA