≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za četvrtak, 19. januar 2023. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 6
, naslovne strane, naslovnice, naslovna strana novina novine naslovnica Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za četvrtak, 19. januar 2023. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

VIDEO DANA: Novinarka Telegrafa u Bostonu snimila izlazak muža Ane Volš iz sudnice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da li

    18. januar 2023 | 21:51

    Bas nas briga šta oni traže od nas i mi treba da tražimo odštetu za bombardovanje.

  • Carica Sveta

    18. januar 2023 | 22:27

    Ambasador Hil definitivno voli Srbiju. Zašto? Ne znam. Mi smo tvrdoglav narod. Da ne pominjem koliko smo tvrdoglave mi pravoslavne Srpkinje. Valjda na isti način volimo slobodu duha, slobodu izražavanja misli i osećanja.. Mi slim da je to ključna sličnost između nas i Amerikanaca. Jer kada meni neko kaže da je vuk, ja njemu uzvratim:Pa dobro, ja sam aždaja. I šta ćemo sad? Nisam ja ptica rugalica. Ili ovca. Dakle, igrica ide na novi nivo. Nadam se u svakom slučaju boljim vremenima za sve nas. Da u miru, civilizovanom odnosu, razvijamo odnose. Na svim poljima. Uostalom, iz takve saradnje svet je dobio Teslu i Pupina. I mnogo drugih briljantnih umova. Ali sasvim sigurno, da nisam svom snagom i voljom podržavala specijalnog tužioca Džeka Smita, uz bezrezervno poverenje koje sam u njega imala, zločini tzv OVK nikada ne bi bili procesuirani i kažnjeni. Jer ja ne razlikujem žrtve po naciinalnosti u tom procesu u Hagu. Važno mi je ko su zločinci. Možda će jednom o meni da se snimi film kao o Diani Budisavljević ili Veri Pešić. Pošto za sada, u ovom vremenu, čuvam tajne i identitet u senci.

  • Danas

    19. januar 2023 | 05:57

    Prekid pregovora normalno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA