≫ 

Plivanje za Časni krst bez pobednika u Vinarcu, a ovo je razlog: Najmlađi učesnik trinaestogodišnjak

Najmlađi učesnik današnjeg plivanja bio je trinaestogodišnji Đorđe Nedeljković a manifestacijiu je sa interesovanjem propratilo tridesetak meštana Vinarca

  • 0
Plivanje za časni krst Foto: Ustupljene fotografije/Jugmedia

Na reci Jablanici, kod vinaračkog mosta u istoimenom selu pored Leskovca u četvrtak je desetoro učesnika plivalo za Bogojavljenski krst.

Zbog specifične situacije i vodostaja na Jablanici, Bokserski klub iz Vinarca sa omladinom ovog naselja, koji je petu godinu zaredom organizuju ovu manifestaciju, odlučio je da plivanje ne bude takmičarskog karaktera kao na većini mesta gde se danas plivalo, već su desetorica momaka koji su učestvovali, pojedinačno plivali do krsta koji je blagoslovio otac Sava iz crkve Svetog Nikolaja u Donjem Stopanju, ljubili krst i vraćali se na obalu, piše Jugmedia.

Najmlađi učesnik današnjeg plivanja bio je trinaestogodišnji Đorđe Nedeljković, a manifestaciju je sa interesovanjem propratilo tridesetak meštana Vinarca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA